Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Pop up», η ηθοποιός Λίνα Σακκά η οποία μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει ως μητέρα αλλά και για το πώς είναι να μεγαλώνει τον γιο της μόνη της.

«Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί, είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να ζήσει μία μητέρα, όμως η κάθε επιλογή έχει και το τίμημά της. Στη δική μου περίπτωση έτυχε έτσι, συνέβη όπως συνέβη, δεν το επιδίωξα και προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να μεγαλώσω ένα ευτυχισμένο παιδί, όπως και είναι.

«Ζήτησα βοήθεια…»

Τώρα πια είμαστε πολύ καλή παρέα στο σπίτι, αλλά τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ έντονο το βάρος της ευθύνης. Ότι έπρεπε να αποφασίσω μόνη μου για πράγματα σημαντικά για το παιδί και είχα πάντα την ανασφάλεια, είναι σωστό αυτό, μήπως κάνω λάθος εκεί; Συμβουλευόμουν τον πρώην σύζυγό μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις στο σπίτι εσύ το παιδί, το βάρος πέφτει σε σένα.

Η πιο δύσκολη στιγμή με το παιδί είναι όταν ήταν μικρός και είχε πέσει κάτω και είχε σκίσει τη γλώσσα του και έπρεπε να τρέξω και να τον πάω στο νοσοκομείο. Εντάξει, μόνη μου με το αυτοκίνητο και το παιδί πίσω μου, να τρέχουν τα αίματα… Εκεί τα χρειάστηκα, είπα: Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνη σου, πρέπει να οργανωθείς καλύτερα. Έτσι, ζήτησα βοήθεια. Μην περιμένεις ο άλλος να έρθει και να σου προτείνει, γιατί και ο άλλος νομίζει ότι τα καταφέρνεις και δεν χρειάζεσαι βοήθεια. Είναι σημαντικό να ζητάμε βοήθεια. Άρχισα κάποια στιγμή να είμαι πιο απαιτητική», δήλωσε χαρακτηριστικά η Λίνα Σακκά.

Σημειώνεται πως για αρκετά χρόνια (αρχές δεκαετίας 2000) ήταν ζευγάρι με τον επίσης, ηθοποιό Γιώργο Χρανιώτη. Αργότερα, διατηρούσε σχέση με τον γυμναστή Μάρκο Καραμάνη, με τον οποίο μάλιστα απέκτησε ένα γιο, τον Μάριο (γεννημένος 16 Ιανουαρίου 2012). Το ζευγάρι χώρισε με τις σχέσεις τους να παραμένουν πολύ καλές