search

LIFESTYLE

Λίλι Κόλινς: “Δεν μπορώ να κοιμηθώ με μακιγιάζ ή αντηλιακό στο πρόσωπό μου”

«Δεν αφήνω κανέναν να πειράξει τα φρύδια μου»

Λίλι Κόλινς: "Δεν μπορώ να κοιμηθώ με μακιγιάζ ή αντηλιακό στο πρόσωπό μου"

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Έμιλι στο Παρίσι», Λίλι Κόλινς  εκπέμπει την απόλυτη αίσθηση γαλλικής φινέτσας και εκτός κάμερας και ξέρει ότι η εικόνα είναι επένδυση. Τα φρύδια της είναι το σήμα κατατεθέν της. Δεν είναι, όμως, το μόνο αξιοζήλευτο σημείο ομορφιάς της. Το φυσικό look της αποτελεί έμπνευση, όπως και οι ευφάνταστες επιλογές της στο κόκκινο χαλί. Η 34χρονη Βρετανοαμερικανίδα ηθοποιός, κόρη του Φιλ Κόλινς, δεν ανήκει τυχαία στη λίστα με τα it girls των τελευταίων χρόνων.

«Παρότι μεγάλωσα στην Καλιφόρνια, η σταρένια επιδερμίδα δεν ήταν ποτέ του γούστου μου. Θέλω να αναδείξω και να κάνω τάση τη λευκή επιδερμίδα» ανέφερε στο Women’s Health. Σε όλες τις συνεντεύξεις της επισημαίνει πόσο συνεπής παραμένει σε ό,τι αφορά την περιποίηση του προσώπου.

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ με μακιγιάζ ή αντηλιακό στο πρόσωπό μου. Ακόμα και τις πιο δύσκολες και απαιτητικές ημέρες καθαρίζω επιμελώς το δέρμα μου» τόνισε στο Harper’s Bazaar. Παρότι έχει προσβασιμότητα σε όλα τα πολυτελή beauty brands, oρκίζεται σε ένα προϊόν χειλιών που κοστίζει μόλις 7 δολάρια.

Της αρέσει να είναι δημιουργική με το μανικιούρ της. Σε πρόσφατο story της στο Instagram μοιράστηκε ότι ο άντρας της, Τσάρλι ΜακΝτάουελ, είδε το γαλλικό της μανικιούρ με καφέ γραμμή και θεώρησε ότι είναι βρομιά. «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη με το καινούριο μου μανικιούρ» σχολίασε η ίδια. Έχει μεγάλη αδυναμία στα πλούσια μαλλιά της και πολλές φορές την έχουμε δει να δοκιμάζει διαφορετικά χτενίσματα και κουρέματα.

Πάντως η σημαντικότερη πληροφορία που μοιράστηκε στο βρετανικό Glamour ήταν: «Δεν αφήνω κανέναν να πειράξει τα φρύδια μου». Άλλωστε η ίδια δημιουργεί μόνη της το σχήμα τους από την εποχή που πήγαινε στο Γυμνάσιο. Ίσως ενστικτωδώς γνώριζε ότι αυτό θα ήταν και το σήμα κατατεθέν της.

Διαβάστε ακόμη: