Ο Light και η σύντροφός του, Άννα Θεοδωρίδη, προχώρησαν σε κάποιες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τους εντόπισαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την επιστροφή τους από την Ιταλία.

Η Άννα Θεοδωρίδη είπε αρχικά για την πρόταση γάμου που έγινε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού: «Δεν την περίμενα. Το πρώτο άτομο που το είπα ήταν η μαμά μου, χάρηκε πολύ και συγκινήθηκε», με τον Light να προσθέτει: «Της έκανα την πρόταση γάμου, είπε “ναι” και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Αυτά έχω να πω».

Μετά τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου ότι η τραπ προάγει τη βία μεταξύ των νέων, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον τράπερ αν πιστεύει ότι αυτού του είδους η μουσική επηρεάζει τη νεολαία να προβεί σε παραβατικές συμπεριφορές.

Πάνω σε αυτό, ο Light απάντησε: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, μπείτε στο Instagram μου να δείτε. Έχω πολύ ψωμί στο Instagram. Έχω πει ήδη πάρα πολλά πράγματα και έχω κάνει και δημοψήφισμα, έχω μαζέψει 12.500 χιλιάδες ψήφους. Μπείτε στο Instagram μου για ό, τι άλλο θέλετε, αλλιώς 5.000€ σε όποια εκπομπή πληρώνει βγαίνω και τα λέω. Δεν αστειεύομαι για το θέμα με τα λεφτά, είμαι πολύ σοβαρός με τα οικονομικά μου».

«Δεν έχω κάτι άλλο να πω, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστούμε που ήρθατε», σχολίασε στη συνέχεια.

Όσο για την ημερομηνία του γάμου τους, ο τράπερ απάντησε: «Όταν το μάθουμε, θα το μάθετε και εσείς».

Οι κατά φαντασίαν εχθροί – βιομήχανοι του Βελόπουλου που βλέπει παντού φαντάσματα

Διαβάστε ακόμη: