Οι συζητήσεις περί OnlyFans (οι οποίες δίνουν και παίρνουν σε κάθε παρέα) εκτείνονται από το ποια εντυπωσιακή celebrity άνοιξε, πρόσφατα, προφίλ, μέχρι το πόσα χρήματα βγάζουν τον μήνα εκείνοι/εκείνες που ανεβάζουν αποκλειστικά τις πατούσες τους. Spoiler Alert: Τα λεφτά είναι περισσότερα απ’ όσα φαντάζεσαι. Σπάνια, όμως, κάποιος θα πει: “Καλά όλα αυτά, αλλά ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του OnlyFans;” Ε, λοιπόν, εμείς είχαμε αυτή την απορία, το ψάξαμε και πλέον, ξέρουμε.

Ο άνθρωπος πίσω από τη δημοφιλή πλατφόρμα ονομάζεται Leonid Radvinsky και τα επιχειρηματικά του ενδιαφέροντα είναι τόσο μυστηριώδη, όσο και το ίδιο το lifestyle του.

Όσο για τα κέρδη του από το OnlyFans, το οποίο ο ίδιος αγόρασε το 2018, δε θα σε κουράσουμε πολύ με τα νούμερα. Αρκεί να σου πούμε, πως το 2022 μπήκαν στην τσέπη του 338 εκατ. δολάρια σε μερίσματα, κάτι που μεταφράζεται σε 1 εκατ. τη μέρα σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις της Fenix International Ltd, όπως αναφέρει το People.

Ο “Leo” γεννήθηκε στην Οδησσό της Ουκρανίας, αλλά η οικογένειά του μετακόμισε στο Σικάγο όταν ήταν παιδί. Το 2002 ο Radvinsky έλαβε πτυχίο στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Northwestern.

Στο προφίλ του στο LinkedIn αναφέρει ότι είναι επιχειρηματίας καινοτόμων κεφαλαίων, φιλάνθρωπος και επιχειρηματίας τεχνολογίας “που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις αναδυόμενες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων”. Ωστόσο, η εξειδίκευσή του αφορά τη βιομηχανία πορνογραφίας.

Τέλος, σύμφωνα με το Forbes είναι παντρεμένος, αλλά η ταυτότητα της συζύγου του είναι άγνωστη, όπως και η τρέχουσα κατοικία του, αν και αποδεικνύεται ότι ζει στη Φλόριντα. Ο Leonid Radvinsky είναι 41 ετών και η πρώτη του εταιρεία, η Cybertania, ήταν μια επιχείρηση παραπομπής σε ιστοσελίδες πορνό.

Διαβάστε ακόμη: