Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν χθες ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση.
Το ζευγάρι, λίγους μήνες μετά τη βάφτιση των κοριτσιών του, Σοφία και Ελένη, αποφάσισε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης παρουσία στενών συγγενών και φίλων.

IMG_0784

Οι πρωταθλητές είχαν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Μετά από αναβολές, λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού, πραγματοποίησαν και τον θρησκευτικό τους γάμο στη Γλυφάδα.

Ήταν επιθυμία και των δυο να γίνει και ο θρησκευτικός γάμος ωστόσο ήθελαν πρώτα να έχει ολοκληρώσει ο Λευτέρης Πετρούνιας τις υποχρεώσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

petrounias-wedding-0

Την αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης έκανε γνωστή η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της.

Η Βασιλική Μιλλούση λίγες ώρες πριν τον γάμο μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram όπου φαίνονται στη σειρά, τα παπούτσια του γαμπρού, Λευτέρη Πετρούνια, τα νυφικά της πέδιλα αλλά και τα δυο ζευγάρια των παιδιών τους, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Όλα έτοιμα λοιπόν» με το hashtag #wedding.

millousi

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον θρησκευτικό τους γάμο

Το ζευγάρι που δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά το μυστήριο στους δημοσιογράφους που το περίμεναν υπομονετικά.

«Δε του πάτησα το πόδι, τον φίλησα. Ήταν όλα όπως τα ονειρευόμασταν. Και έχουμε συνέχεια. Τα λόγια αυτά του Ελύτη που έγραψα στον Λευτέρη ήταν πολύ συγκινητικά και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί του να τα διαβάσει και εκείνος» είπε χαρακτηριστικά η Βασιλική Μιλλούση.

Από την άλλη, ο Λευτέρης Πετρούνιας τόνισε: «Η ζωή στο σπίτι με τρεις γυναίκες δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Τυχερός άντρας». Απαντώντας στο ενδεχόμενο ακόμη ενός παιδιού, αγοριού αυτή τη φορά, ο Ολυμπιονίκης ανέφερε «είναι πολύ νωρίς ακόμα, έχουμε δυο μωρά στο σπίτι, πολύ μωρά».

Θυμίζουμε πως ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ήταν παντρεμένοι ήδη από το 2019 με πολιτικό γάμο. Μαζί έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφα κοριτσάκια, τη Σοφία και την Ελένη.