Λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τον Λευτέρη Πετρούνια στο Τόκιο, η Βασιλική Μιλλούση ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία με τον σύζυγό της.

Το μήνυμα της Μιλλούση στον Πετρούνια μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Τόκιο - ΦΩΤΟ | ενότητες, αθλητισμός | Real.gr

«Δίπλα περήφανη για σένα @eleftherios_petrounias! Δύο Ολυμπιακά μετάλλια ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ! Ήταν μια δύσκολη διαδρομή με ένα τεράστιο αποτέλεσμα για τη δύναμη της ψυχής σου.. ξέρω ότι δεν είναι αυτό που ήθελες γιατί πάντα κοιτάς ψηλά και έτσι πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις! Σ’ αγαπάμε Βασιλική, Σοφία, Λένια» ανέφερε η Βασιλική Μιλλούση.

Ποιά είναι η Βασιλική Μιλλούση 

H Βασιλική Μιλλούση, το μικροκαμωμένο κορίτσι της ομάδας των Ωκεανών του Nomads, γεννήθηκε στις 4 Μαΐου του 1984 (Ταύρος στο ζώδιο) στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ταύρου.

Είναι από τα λαμπρότερα παραδείγματα Ελληνίδων αθλητριών της ενόργανης γυμναστικής.

Από πολύ μικρή ηλικία, μόλις 4 ετών, η Βασιλική Μιλλούση ασχολήθηκε με τη γυμναστική. Ξεκίνησε τον πρωταθλητισμό από τα παιδικά της χρόνια και, όπως έχει η ίδια δηλώσει, αυτό την ανάγκασε να στερηθεί πολλά πράγματα από την παιδική της ηλικία. Πήγε σε αθλητικό σχολείο και το σχολικό την πήγαινε κάθε πρωί στο σχολείο μετά την προπόνηση και, όπως οι περισσότεροι μαθητές- αθλητές, έπρεπε να ξυπνάει στις 6 το πρωί. Ταυτόχρονα, έπρεπε να έχει συνεχώς τον έλεγχο του βάρους της και η ζυγαριά ήταν ένας παράγοντας που της προκαλούσε μεγάλο άγχος.

Παρόλα αυτά, η αφοσίωση της τη δικαίωσε. Σε ηλικία μόλις 16 ετών κέρδισε το εισητήριό της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σύδνεϊ το 2000. Αυτή όμως ήταν μόνο η 1η της Όλυμπιάδα. Δώδεκα χρόνια αργότερα, η Βασιλική Μιλλούση, έχοντας κερδίσει πολύτιμη εμπειρία, παίρνει ξανά την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012 στο Λονδίνο.

 Αποσύρθηκε στο Ρίο 

Η Βασιλική Μιλλούση, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, έδωσε τον τελευταίο της αγώνα και αποφάσισε να αποσυρθεί έχοντας ωστόσο γράψει ιστορία στην ενόργανη γυμναστική. Πάλεψε μάλιστα και έσπασε τη νόρμα που θέλει τις αθλήτριες της ρυθμικής να “συνταξιοδοτούνται” μετά τα 20. Συνολικά έχει κερδίσει περισσότερα από 15 μετάλλια σε διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μέσα στις μελλοντικές προσδοκίες της, είναι να μεταδόσει τις γνώσεις της στα νέα ταλέντα αλλά και ο σχεδιασμός ρούχων. Άλλωστε, πριν τους Ολυμπιακούς του 2012, είχε σχεδιάσει t-shirt που βγήκαν στην αγορά από τον ιταλικό οίκο Freddy και τα έσοδα πήγαν στο “Χαμόγελο του παιδιού”. Όπως έχει δηλώσει, λατρεύει τη μόδα. Πριν ένα χρόνο, είχε φορέσει δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών σε μια πεντάλεπτη ταινία διεθνούς παραγωγής για την προώθηση του ολυμπιακού πνεύματος.

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Η σχέση τους

Σε λίγο καιρό συμπληρώνουν 8 χρόνια μαζί και μέσα σε αυτά υπήρξε ένα διάστημα που είχαν χωρίσει. Ήταν λίγους μήνες πριν η Βασιλική λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads στον ΑΝΤ1 και θεωρεί πως αυτό το διάστημα ήταν που τους ένωσε πιο πολύ, διότι συνειδητοποιήσαν και οι δυο πως δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλο.
Αυτό που μου αρέσει στη Βασιλική είναι ότι με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Δεν θα ήμουν πουθενά χωρίς τη Βασιλική. Θεωρώ ότι ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό και την καριέρα της τα έβαλε ένα βήμα πιο πέρα, όταν είδε ότι αρχίζει η δική μου καριέρα να εκτοξεύεται. Στήριξε εμένα περισσότερο από τον ίδιο της τον εαυτό ανέφερε ο Πετρούνιας.
Ο Λευτέρης δεν είναι μόνο ο άνθρωπός μου, η σχέση μου, ο άντρας της ζωής μου. Ήταν πάντα ο καλύτερός μου φίλος και μου έλειπε η συζήτηση μαζί του και οι συμβουλές του στους προβληματισμούς μου” πρόσθεσε η Μιλλούση.
Ο Λευτέρης είναι στο ζώδιο Τοξότης, ενώ η Βασιλική είναι Ταύρος, οπότε είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός με τη γυναίκα του Πετρούνια να τονίζει πως τα συναισθήματα τους είναι πάντα στο μάξιμουμ, αλλά οι τσακωμοί τους δεν έχουν διάρκεια.
Έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο και τον περασμένο Μάη βάφτισαν τα δύο τους κορίτσια, Σοφία και Ελένη και τον Δεκέμβριο του 2021 θα παντρευτούν με θρησκευτικό.