Με τη βοήθεια της κόρης του ολοκλήρωσε την προπόνησή του ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Ολυμπιονίκης των κρίκων, με ανάρτηση στα social media, έδειξε μία νέα «άσκηση». Στο τρυφερό στιγμιότυπο, ο Λευτέρης Πετρούνιας απολαμβάνει την αγκαλιά της μίας εκ των δύο κορών που έχει αποκτήσει με την Βασιλική Μιλλούση, ενώ κάνει μια άσκηση στο δίζυγο.

«Τι άσκηση είναι αυτή; Άσκηση αγάπης;», ακούγεται να τους ρωτά η Βασιλική Μιλλούση. «Είναι αγκαλίτσα», απαντά η κόρη της. «Μετά από ένα δυνατό session κρίκων ολοκληρώνουμε την προπόνηση με δυναμοαγκαλίτσες!», έγραψε στην ανάρτησή του ο Λευτέρης Πετρούνιας.

@eleftherios_petrounias

Μετά από ένα δυνατό session Κρίκων ολοκληρώνουμε την προπόνηση με δυναμοαγκαλίτσες ! #gymtok #gymnastics #petrounias

♬ πρωτότυπος ήχος – Petrounias_Elef

Οι δυο τους συχνά αναρτούν στα social media στιγμιότυπα από τις προπονήσεις τους και από την καθημερινότητά τους με τα δύο παιδιά τους.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεκίνησε ιδανικά τη νέα αγωνιστική χρονιά, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής που διεξήχθη στο Κότμπους.

Ήδη, χάρη σε αυτή την επιτυχία, ο Πετρούνιας έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αμβέρσας (30/9-8/10), όπου θα έχει την πρώτη ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024, στο Παρίσι.

Διαβάστε περισσότερα