Μια από τις αγαπημένες φράσεις του ΛεΜπρόν Τζέιμς αναφέρει πως «αυτό που κάνουμε στη ζωή μας, αντηχεί στην αιωνιότητα». Ο 39χρονος ΛεΜπρόν έδωσε μεγαλύτερη διάσταση στο επίτευγμα του λανσάροντας δυο μοναδικές χρωματικές αποχρώσεις της έκδοσης Nike LeBron 22 που έκαναν το ντεμπούτο τους στον τελευταίο αγώνα με τους «μπλε». Αυτά τα χρώματα, αποτελούν απόδειξη της επίδρασης του ΛεΜπρόν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, γιορτάζοντας τη συμβολή του στο μπάσκετ και τη διαρκή κληρονομιά του.

Τα χρυσά παπούτσια του ΛεΜπρόν και η συμφωνία 1 δισ. δολαρίων με τη Nike
Οι δυο αυτές χρωματικές αποχρώσεις -Metallic Gold και Iridescent Blue- των αθλητικών παπουτσιών θα παραμείνουν αποκλειστικά στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και δεν θα διατεθούν ποτέ στο κοινό.

Το μεταλλικό Χρυσό (Metallic Gold Colorway)
Το πρώτο χρώμα που λάνσαρε ο «βασιλιάς» ήταν ένα εντυπωσιακό ζευγάρι μεταλλικό χρυσό που αποπνέει πολυτέλεια και προσδίδει ένα αίσθημα υπεροχής. Αυτός ο χρωματισμός διαθέτει ένα αστραφτερό χρυσό επάνω μέρος, που θυμίζει τα χρυσά μετάλλια που απονεμήθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το ιριδίζον φινίρισμα δίνει στο παπούτσι μια φουτουριστική και πολυτελή εμφάνιση, με διακριτικές μαύρες πινελιές που παρέχουν αντίθεση στα κορδόνια, την εσωτερική επένδυση και το Nike Swoosh. Η εξωτερική σόλα είναι ημιδιαφανής, εμποτισμένη με χρυσά στίγματα, συμβολίζοντας τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που απαιτείται για την επίτευξη της Ολυμπιακής επιτυχίας.

Τα χρυσά παπούτσια του ΛεΜπρόν και η συμφωνία 1 δισ. δολαρίων με τη Nike
Τα ιριδίζοντα μπλε Nike LeBron 22 που φορέθηκαν πριν και μετά το παιχνίδι με τη Γαλλία από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Το ιριδίζον μπλε (Iridescent Blue Colorway)
Το δεύτερο χρώμα που λάνσαρε ο ΛεΜπρόν ήταν ένα μαγευτικό Iridescent Blue. Αυτό το ζευγάρι αποτυπώνει την ουσία του ανταγωνισμού και το ταξίδι προς το μεγαλείο. Το μπλε ιριδίζον επάνω μέρος αντανακλά τα χρώματα των Ολυμπιακών κύκλων, συμβολίζοντας την ενότητα και τη συνεργασία. Το παπούτσι διαθέτει επίσης μαύρες λεπτομέρειες στα κορδόνια, ενώ η ενδιάμεση και η εξωτερική σόλα ενσωματώνουν μια διαβάθμιση μπλε αποχρώσεων, που μοιάζει με τη μετάβαση από τη νύχτα στην ημέρα, συμβολίζοντας τη συνέπεια και την επιμονή του ΛεΜπρόν κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

H συμφωνία του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων
Αυτά τα αποκλειστικά χρώματα δεν αφορούν μόνο την αισθητική. Αντιπροσωπεύουν το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων και τη συνεισφορά του στην Ομάδα των ΗΠΑ. Το χρυσό χρώμα αποτελεί σημείο-σταθμό, καθώς αποτελεί το αποκορύφωμα των ετών προετοιμασίας και την απόλυτη ανταμοιβή για την αριστεία, ενώ το μπλε χρώμα αντιπροσωπεύει το συνεχιζόμενο ταξίδι.

Oι λάτρεις των αθλητικών παπουτσιών, δεν θα μπορούν να αγοράσουν τα δυο Nike LeBron 22 “Olympic Gold Medal”. Οι δυο αυτές χρωματικές αποχρώσεις των αθλητικών παπουτσιών θα παραμείνουν αποκλειστικά στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και δεν θα διατεθούν ποτέ στο κοινό. Kατασκευάστηκαν ειδικά για αυτή την ιστορική στιγμή, καθιστώντας τα ένα μοναδικό κομμάτι της ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η εμφάνιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι θα μείνει στη μνήμη όλων όχι μόνο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο φινάλε του με την Εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και για την εμφάνιση που έκανε στο γήπεδο με αυτούς τους δύο αποκλειστικούς χρωματισμούς Nike LeBron 22. Περιλαμβάνουν την κληρονομιά του, την επιρροή του και την ακλόνητη δέσμευσή του για διάκριση και επιτυχία. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο ΛεΜπρόν φόρεσε το 22ο αθλητικό παπούτσι που σχεδιάστηκε από τη Nike (φέρει την υπογραφή του στη φτέρνα) και ήταν σημαντικά διαφορετικό από τα προηγούμενα μοντέλα.
Ο Τζέιμς είναι το πρόσωπο της Nike Basketball αρκετά χρόνια τώρα. Η ισόβια συμφωνία τους αποτιμάται σε ένα δισεκατομμύριο δολάρια, ενώ η εταιρεία ονόμασε ένα κτίριο με το όνομα του στην Πανεπιστημιούπολη της στο Beaverton του Όρεγκον. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν τα συνηθισμένα αθλητικά παπούτσια σε εμβληματικά και αυτό το πέτυχε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με μια εμφάνιση τους στον τελικό με τη Γαλλία.

Διαβάστε ακόμη: