Ο μάνατζερ του LeBron James Rich Paul έχει σχέση με την Adele και το ζευγάρι το επιβεβαίωσε με την κοινή του εμφάνιση σε πρόσφατο αγώνα.

Η γνωστή τραγουδίστρια διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της, και αυτό φαίνεται. Εδώ και μερικούς μήνες, μάλιστα, είναι ερωτευμένη με τον μάνατζερ του LeBron James.

«Ο Rich Paul είναι στον αγώνα με την Adele. Ο LeBron βλέπει τον αγώνα με την Adele. Είναι η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση», δήλωσε ο Brian Windhorst του ESPN. «Έφερε την κοπέλα του να καθίσει δίπλα στον LeBron».

Η κοινή εμφάνιση της Adele και του μάνατζερ του LeBron James

Μετά το διαζύγιό της από τον Simon Konecki, η σταρ είχε κλειστεί στον εαυτό της μα αυτό άλλαξε. «Έχει γίνει πολύ πιο κοινωνική και ανοίγεται ευκολότερα», δήλωσε στο αμερικανικό People άτομο του κοντινού της περιβάλλοντος.

«Είχα σοβαρή κατάθλιψη αφού γέννησα τον γιο μου και με τρόμαξε. Οι φίλοι μου που δεν έχουν παιδιά ενοχλούνταν με εμένα αλλά συζητούσα καλά με αυτούς που έχουν παιδιά. Μια μέρα ξέσπασα και είπα σε ένα φίλο μου: Δεν το αντέχω αυτό. Και συμφώνησε. Αυτό ήταν», εξέφρασε στο περιοδικό Vanity Fair.

Θυμίζουμε πως η Adele είδε από κοντά την αναμέτρηση των Σανς με τους Μπακς και αντέδρασε με τον δικό της τρόπο, στο κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αυτός είναι και ο αγώνας στον οποίο έκανε την εμφάνισή της με τον σύντροφό της.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν ήταν ο μοναδικός celebrity που είδε από την πρώτη σειρά των καθισμάτων, όπως αποδείχθηκε, καθώς εκεί ανάμεσα ήταν και η γνωστή τραγουδίστρια η οποία μάλιστα, λόγω της αντίδρασής της σχολιάστηκε και από τους χρήστες του Twitter.

«Η Αντέλ βλέπει τον Γιάννη να βάζει… φωτιά στο Game 5», είναι ένα από τα σχόλια των χρηστών στο twitter για την αντίδραση της τραγουδίστριας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έκανε ακόμα, μία τεράστια εμφάνιση, με την ίδια να κρατά, σύμφωνα με το sportingnews.com, μια πορτοκαλί πετσέτα, έχοντας εκφράσει την υποστήριξή της προς τους Σανς, όπως ζητωκραυγάζοντας υπέρ τους.