Το Μιλγουόκι ζει στιγμές απόλυτου παροξυσμού μετά τη νίκη των Μπακς.

Τα Ελάφια έκαμψαν την αντίσταση των Σανς με 105-98 και έκλεισαν τη σειρά με σκορ 4-2, κατακτώντας έτσι το πρώτο τους πρωτάθλημα ύστερα από 50 χρόνια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη με 50 πόντους, 14 ριμπάουντ και 5 τάπες, επισφραγίζοντας την υπεροχή του με την ανάδειξή του σε MVP των τελικών.

Όπως είναι λογικό, ο έλληνας σούπερ σταρ έπνεε σε πελάγη ευτυχίας, κάτι που μοιράστηκε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αφού πήρε τα δύο τρόπαια σπίτι του και κοιμήθηκε μαζί τους.

«Καληνύχτα από εμάς» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο Γιάννης.

O μικρός Αντετοκούνμπο, ο γιος του Γιάννη, Λίαμ Τσαρλς, κουράστηκε από τους πανηγυρισμούς και κοιμήθηκε στο κρεβάτι του μπαμπά. Απόψε, ωστόσο, δεν είχε αγκαλιά κάποιο αγαπημένο κουκλάκι, αλλά, δύο βαρύτιμα τρόπαια. Αυτό του πρωταθλητή κόσμου κι αυτό του πολυτιμότερου παίκτη της σειράς των τελικών των playoffs στο NBA, όπου ο Greek Freak οδήγησε τους Μπακς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για δεύτερη φορά στην Ιστορία τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, επέστρεψε στο σπίτι του, έχοντας ανά χείρας τα δύο τρόπαια και τα τοποθέτησε όχι σε κάποια περίοπτη θέση στο σπίτι ή σε κάποια βιτρίνα, αλλά, στο κρεβάτι. Δίπλα από τον Λίαμ Τσαρλς. Δείτε την πολύ όμορφη φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram ο Greek Freak.