H Deer District αποτελεί το σημείο αναφοράς στην πορεία των Μιλγουόκι Μπακς μέχρι τους τελικούς του NBA. Σε κάθε αναμέτρηση χιλιάδες ανθρώπων συγκεντρώνονται, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις σε γιγαντοοθόνη και φυσικά να γιορτάσουν κάθε νίκη.

Οι Μπακς ανακοίνωσαν πως ενόψει του Game 6, η χωρητικότητα θα ανέβει στις 65.000 θεατές. Δηλαδή, τρεις φορές περισσότεροιαπ’ όσους θα είναι εντός του γηπέδου.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων αγώνων, η περιοχή των ελαφιών φιλοξενούσε 25.000 θεατών. Αλλά τώρα όλοι περιμένουν το μεγάλο πάρτι, αλλά και τη νίκη από την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Σανς.

Μπακς: H Deer District αρχικά φιλοξενούσε 8.000 ανθρώπους, στο Game 6 θα έχει 65.000!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Game 6 των τελικών του ΝΒΑ έχει αρχίσει, με το Μιλγουόκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο να υποδέχεται το Φοίνιξ στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/7), με στόχο τη νίκη που θα του δώσει το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας του και πρώτο μετά το 1971.

Οι Μπακς έχασαν τα πρώτα δύο ματς της σειράς, αλλά στη συνέχεια ανέλαβαν τα ηνία των τελικών και με τρεις διαδοχικές νίκες έχουν φτάσει «μια ανάσα» από την κατάκτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Η ομάδα της Αριζόνα καλείται να κερδίσει στο Μιλγουόκι (όπου οι Μπακς έχουν ρεκόρ 9-1 στα playoffs) προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας της.

Οι Μπακς βρίσκονται μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι πιθανότατα ο MVP των τελικών σε περίπτωση που τα καταφέρουν, η άμυνα του Χόλιντεϊ θα είναι ένας από τους βασικούς λόγους της ενδεχόμενης επιτυχίας τους.