Στον ρόλο της «Λίζας» στη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες», που την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η Σμαράγδα Καλημούκου.

Περισσότερα από 15 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, η αλλοτινή «Λίζα» ασχολείται σήμερα με το modeling, ως plus size model, ενώ διδάσκει και χορό.

Η ίδια αποκάλυψε το ποσό που έπαιρνε ανά επεισόδιο.

Το ποσό που έπαιρνε η Σμαράγδα Καλημούκου ανά επεισόδιο

Η Σμαράγδα Καλημούκου βρέθηκε καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή «Τσάι με λεμόνι», με την ίδια να απαντά σε σειρά ερωτήσεων για τη συμμετοχή της στη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες».

Η ίδια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και το ποσό που έπαιρνε για τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά, όπου εμφανίστηκε στα 28 επεισόδια του πρώτου κύκλου, αλλά και σε κάποια επεισόδια του δεύτερου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα είπε η Σμαράγδα Καλημούκου, η ίδια πληρωνόταν 300 ευρώ ανά επεισόδιο.

Σημειώνεται πως στο παρελθόν ακόμη μία ηθοποιός από τους «Λατρεμένους μου γείτονες» είχε αποκαλύψει την αμοιβή της για τη συμμετοχή στη σειρά.

Ο λόγος για την Άβα Γαλανοπούλου, η οποία είχε πει ότι για τη συμμετοχή της στην πρώτη σεζόν της σειράς έπαιρνε 4.500 ευρώ ανά επεισόδιο, ενώ στη δεύτερη σεζόν το ποσό αυτό ανέβηκε στις 6.500 ευρώ.

Η ίδια, μάλιστα, αναφερόμενη και στους συμπρωταγωνιστές της, είχε σημειώσει τότε ότι «Εγώ δεν πήρα και από τα πολύ ψηλά, άλλοι έπαιρναν 15.000 ευρώ το επεισόδιο».

 

Διαβάστε ακόμη: