Αιώνιους όρκους αγάπης αντάλλαξαν ο ποδοσφαιριστής της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνεζ και η την εκλεκτή της καρδιάς του, Αγκουστίνα Γκαντόλφο. Ο ποδοσφαιριστής δύο ημέρες μετά από την τεράστια νίκη επί της Μίλαν στον ημιτελικό του Champions League η οποία και φέρνει την ομάδα του μια ανάσα από τον τελικό αποφάσισε να παντρευτεί.

Ο Λαουτάρο που πριν από λίγους μήνες κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής είχε κάνει πρόταση γάμου από τον Φεβρουάριο στην καλή του και παντρεύτηκαν… κρυφά στο Μιλάνο την Παρασκευή.

agk_1

«Το να μοιράζομαι την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σας, με την οικογένειά μας, να μας βλέπουμε να μεγαλώνουμε και να μαθαίνουμε μαζί, να συνεχίζουμε να προβάλλουμε και να μας συνοδεύουμε για πάντα είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μου. Πώς να μην πω ναι; Ελπίζω να είναι για μια ζωή! Σε αγαπώ με κάθε μου κομμάτι, σε ευχαριστώ που με φροντίζεις τόσο καλά», είχε γράψει η κοπέλα στα social media μετά το “ναι” που είπε στην πρόταση γάμου.

agjk_3_2
agk_7
agk_8

Η Γκαντόλφο που είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον σύντροφο της είναι μοντέλο και παρουσιάστρια και έφυγε από την πατρίδα της την Αργεντινή για να ακολουθήσει τον έρωτα της ζωής της στην Ιταλία.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2018 με προξενήτρα την Γουάντα Νάρα σε πάρτι όταν ο Μαρτίνεζ αγωνίζονταν στην Ρασίνγκ. Η Αγκουστίνα που πήγε σε ισπανικό σχολείο στην Παταγωνία έφερε στον κόσμο το 2021 την κόρη τους Νίνα. Το ζευγάρι περιμένει και δεύτερο παιδί που θα ονομάσουν Τεό.

agk_2_2

Εκείνη συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελιγκ αλλά και με τη γυμναστική ενώ διεθύνει και ρεστοράν στο Μιλάνο. Μικρή έπαιζε βόλεϊ και της αρέσει εκτός από το ποδόσφαιρο και το βόλεϊ, το μπάσκετ.

agk_5

Είναι από τις πιο «καυτές» WAG στον κόσμο και πλέον είναι και επίσημα κυρία Μαρτίνεζ.

agk_3_2

Διαβάστε περισσότερα