search

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λανσάρεται νέο καινοτόμο σύστημα πληρωμών ειδικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Qatar

5.300 τερματικά πληρωμών με δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών σε επίσημους χώρους της FIFA και μια σειρά καινοτόμων μέσων πληρωμών.

visaworkdcup2022

Η Visa, ως Επίσημος Συνεργάτης Τεχνολογίας Πληρωμών της FIFA, έχει ετοιμάσει ένα δίκτυο πληρωμών που θα επιτρέπει ανέπαφες αγορές σε όλους τους επίσημους χώρους, συμπεριλαμβανομένων οκτώ σταδίων και του FIFA Fan Festival, στο πλαίσιο διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA στο Qatar 2022.

Με περισσότερους από ένα εκατομμύριο funs του ποδοσφαίρου να αναμένεται ότι θα ταξιδέψουν στο Κατάρ για το τουρνουά, η Visa έχει εγκαταστήσει 5.300 τερματικά πληρωμών με δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών σε επίσημους χώρους της FIFA, καθιστώντας το FIFA World Cup Qatar 2022™ το τουρνουά FIFA με την πιο ευέλικτη και μεγαλύτερη δυνατότητα πληρωμών από κάθε άλλη φορά.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, στα σκαριά βρίσκονται επίσης δοκιμές για νέες καινοτόμες λύσεις πληρωμών ώστε οι θεατές και επισκέπτες της διοργάνωσης να έχουν εύκολη πρόσβαση σε απλούς και ασφαλείς ψηφιακούς τρόπους πληρωμής.

Η Visa πρόκειται να λανσάρει μια σειρά από λύσεις ψηφιακών πληρωμών στο Κατάρ, συμπεριλαμβανομένων αρκετών πιλοτικών για να δείξει πώς οι μελλοντικές λύσεις πληρωμής Visa μπορούν να ζωντανέψουν:

Pay with Your Face: Σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιηθεί για πληρωμές στο Κατάρ, η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου είναι μια συνεργασία μεταξύ της Qatar National Bank (QNB) και του POP ID και υποστηρίζεται από τη Visa μέσω tokenization.

visawc2022

 

Card Art Gets Animated: Καθώς οι καταναλωτές συνηθίζουν περισσότερο να παίρνουν πράγματα στιγμιαία, η Visa εφαρμόζει πιλοτικά μια λύση έκδοσης ψηφιακών καρτών για περιορισμένους κατόχους καρτών στη Ντόχα. Αφού σαρώσετε απλώς έναν κωδικό QR, μια ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα θα εκδοθεί αμέσως και θα μπορεί να προστεθεί σε ένα κινητό πορτοφόλι.

Απλούστερη αποδοχή πληρωμών για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Σε συνεργασία με τρεις τράπεζες με έδρα το Κατάρ, η λύση Visa Tap to Phone είναι πλέον διαθέσιμη σε εμπόρους στο Κατάρ που θέλουν να παρακολουθούν γρήγορα την ικανότητά τους να δέχονται ψηφιακές πληρωμές πριν από την αναμενόμενη τουριστική εισροή.

Tap to Ride Around Doha: Η ομαλή ροή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια του FIFA World Cup ήταν κορυφαία προτεραιότητα και η Visa, σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών του Κατάρ, επιτρέπει την αποδοχή ανέπαφων πληρωμών στα ταξί, ώστε οι οπαδοί και οι κάτοικοι του Κατάρ να μπορούν να πληρώσουν για τις μετακινήσεις τους με την κάρτα Visa ή το smartphone τους, κάνοντας την πληρωμή για μετακινήσεις μέσα και γύρω από τη Ντόχα πιο γρήγορη και πιο εύκολη.

Διαβάστε ακόμη: