Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίασε με την απειλή μαχαιριού 19χρονη από τη Λαμία.

Ο 53χρονος ανέβηκε σήμερα τα σκαλιά των Δικαστηρίων της Λαμίας και απολογήθηκε ενώπιον της κ. Ανακρίτριας και του κ. Εισαγγελέα, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη της 19χρονης και ότι δεν υπήρξε βιασμός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport, ο κατηγορούμενος δεν έπεισε τους δικαστικούς λειτουργούς οι οποίοι, ομόφωνα, αποφάσισαν ότι έπρεπε να προφυλακιστεί.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 19χρονη κατήγγειλε το βράδυ της Τρίτης πως ένας 53χρονος τη βίασε, μέσα στο αυτοκίνητό του και ο εν λόγω άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το lamiareport, η 19χρονη έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 53χρονου άνδρα, αφού όπως περιγράφει η ίδια, ο κατηγορούμενος της έβαλε μαχαίρι στο λαιμό και τη χτύπησε στο πρόσωπο, λέγοντας της ότι αν κάνει ό,τι της πει, δεν πάθει τίποτα.

«Φώναξε όσο θέλεις, δεν σε ακούει κανένας… Εδώ έχω σκοτώσει άλλες τρεις γυναίκες», φέρεται να της είπε ο 53χρονος ο οποίος μάλιστα, τη χτύπησε και στο πρόσωπο. Όταν ο 53χρονος τη βίασε και θέλησε να φύγει διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο είχε ακινητοποιηθεί από βλάβη.

Τότε φέρεται να της είπε ότι θα πάρουν την αστυνομία να ζητήσουν βοήθεια και να προσέξει να μην πει τίποτα για τον βιασμό. Η 19χρονη βρήκε όμως, τρόπο να τηλεφωνήσει ξανά στην αστυνομία κρυφά και να ενημερώσει για ό,τι έγινε.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 53χρονο και στη συνέχεια η 19χρονη όταν μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έζησε στα χέρια του 53χρονου μέσα στο αυτοκίνητο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το τοπικό μέσο, στην έρευνα που έκαναν αστυνομικοί στο αυτοκίνητο του 53χρονου βρήκαν και τρεις ανοιγόμενους σουγιάδες. Για αυτό, εκτός από τον βιασμό, τον βαραίνει και η κατηγορία «περί όπλων».