O Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και το First Dates που παρουσιάζει στο Star, ενώ αναφέρθηκε και στην παλαιότερη μεταξύ τους διαφωνία, σχολίασε την παρουσία του Γιώργου Καράβα στο GNTM και απόρησε για το πώς έβγαλε λεφτά ο Άκης Πετρετζίκης, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν ξέρει πώς να κόψει σκόρδο».

«Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει αυτό το μάγκικο χιούμορ που καταντάει λιγάκι πιο προκλητικό, πιο ταβερνέ και αυτό μπορεί και να αρέσει και στον κόσμο. Είναι μια κοπέλα που ξεκίνησε από τη μόδα. Το να πάει εκεί και να κάνει αυτό το πράγμα… Θυμάμαι την είχα συναντήσει στα δοκιμαστικά του My Style Rocks και μετά έμαθα ότι θα πάει στο Star», είπε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής.

«Δεν ήξερα το παιχνίδι που θα παρουσιάσει γιατί αν το γνώριζα, μπορεί να δήλωνα συμμετοχή. Ωραίο το ντύσιμό της στην πρεμιέρα. Τα μαλλιά της ήταν σαν κασκόλ», συμπλήρωσε, εξηγώντας παράλληλα ότι «εγώ είχα παρεξηγηθεί με τη Ζενεβιέβ γιατί είχα πει ότι μιλούσε λίγο άσχημα στο GNTM, αλλά τα είπαμε και τα βρήκαμε».

Με αφορμή τη σκέψη του να πήγαινε στο First Dates ο Λάκης Γαβαλάς αναρωτήθηκε: «Να πήγαινα εκεί να κάνω το ζευγάρι ή να κάνω τον σεφ. Γιατί να μην κάνω κι εγώ τον σεφ;». «Ο Άκης Πετρετζίκης ξέρεις πόσα λεφτά βγάζει; Κατ’ αρχήν δεν βάζει το σωστό αλάτι ποτέ, απορώ πώς έβγαλε τόσα λεφτά. Κύμινο δεν έχει βάλει στη ζωή του ποτέ, δεν ξέρει πώς να κόψει το σκόρδο», είπε για τον γνωστό σεφ.

Τέλος, αναφερόμενος στον Γιώργο Καράβα, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στο στόχαστρο εξαιτίας των δηλώσεών του ότι μπορεί να γίνει κεντρικός παρουσιαστής, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε ότι δεν τον ωφέλησε η παρουσία του στο GNTM και εξήγησε τους λόγους. «Ο Γιώργος Καράβας δεν είναι καλός παρουσιαστήςδεν του έκανε καθόλου καλό το GNTM ειδικά μετά την πρώτη χρονιά και δεν ήταν καλή η χημεία μεταξύ των τριών ανθρώπων», είπε ο γνωστός σχεδιαστής.

Διαβάστε περισσότερα