Συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν με τις κινήσεις τους το τελευταίο διάστημα οι Στέγγοι!

Πρώτα ήρθε η μυστηριώδης πώληση του Πόρτο Καρράς στον Ιβάν Σαββίδη, ο γρίφος του τιμήματος που η επιτροπή κεφαλαιαγοράς θα όφειλε να διερευνήσει εξονυχιστικά για να καταλάβει η αγορά πως από αποτίμηση 450 εκατομμυρίων πουλήθηκε τελικά 90 τόσα εκατομμύρια!

Επιπροσθέτως θα έπρεπε να διαλευκανθεί το ζήτημα συγγενών εταιριών των Στέγγων ή κρυφών κυπριακών εταιριών που ανήκουν σε εξ αγχιστείας συγγενείς, μυστήρια που αμφιβάλω αν ακόμη και η Αγκάθα Κρίστι θα εδύνατο να φαντασθεί!!!

Αλλά για τα θέματα αυτά θα ασχοληθούμε εκτενώς και διαδικτυακά αλλά και εντύπως!

Μετά λοιπόν από όλα αυτά τα παράδοξα και αφού βιώσαμε την θριαμβευτική είσοδο της οικογένειας Στέγγου  στα καράβια, υπό τη λογική «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει» στην υγεία των μετόχων, παρακολουθήσαμε εμβρόντητοι την υποβολή πρότασης για αγορά της εφημερίδας Ναυτεμπορικής, του σάιτ και του πιεστηρίου!!!

Θα μπορούσε να υποθέσει κανείς πως οι Στέγγοι αφού έγιναν «εφοπλιστές» αποφάσισαν να γίνουν και «εκδότες»!!!

Όπως επίσης θα μπορούσε να ισχυρισθεί κανείς πως η εργολαβική οικογένεια με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σκάνδαλο του καρτέλ, τα ημερολόγια, τις καταθέσεις και τους προστατευόμενους μάρτυρες, απλώς παίζει το παιχνίδι του Ιβάν Σαββίδη, αγοραστή του Πόρτο Καρράς, και στην ουσία υποδύθηκε ρόλο λαγού στην διαγωνιστική διαδικασία για την Ναυτεμπορική!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.