Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media κατά της Lady Gaga που φέρεται να έχει αδιαφορήσει πλήρως για την υγεία του άνδρα που τραυματίστηκε προσπαθώντας να σώσει τα σκυλιά της από τους απαγωγείς τον περασμένο Φεβρουάριο.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες, όταν ο Ράιαν Φίσερ έβγαλε βόλτα τα δύο γαλλικά μπουλντόγκ της τραγουδίστριας. Τότε, δύο άνδρες του επιτέθηκαν ανοίγοντας πυρ εναντίον του και τον τραυμάτισαν σοβαρά.

Τα δυο σκυλάκια εντοπίστηκαν δυο μέρες αργότερα, όμως ο άνδρας χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες.

Τώρα, ζητά τη βοήθεια των χρηστών του διαδικτύου, καθώς όπως λέει έχει μείνει άστεγος αφού αναγκάστηκε να διαθέσει όλα του τα χρήματα για τη νοσηλεία του.

Στις ΗΠΑ δεν υπάρχει καθολική πρόσβαση στην υγεία, καθώς τα πάντα είναι ιδιωτικά και πολύ συχνά ακόμη και οι ασφαλισμένοι αναγκάζονται να δαπανήσουν μια περιουσία για ιατρικές υπηρεσίες που στην Ευρώπη απολαμβάνουμε δωρεάν.

Στη σελίδα που δημιούργησε στο GoFundMe, ζητώντας οικονομική ενίσχυση προκειμένου να καταφέρει να αγοράσει έστω ένα τροχόσπιτο, ο Φίσερ γράφει:
«Κάποιες φορές ένιωθα αβοήθητος και εγκαταλελειμμένος. Βίωσα στιγμές κατάθλιψης και αυτολύπησης. Έχω έναν ξεκάθαρο στόχο, αλλά βρίσκομαι ενώπιον μιας επίσης, ξεκάθαρης δυσκολίας. Χωρίς όχημα, διαμέρισμα, έχοντας ξεμείνει από οικονομίες και επιβιώνοντας από τα χρήματα, που μου δίνουν ανά διαστήματα μερικά αγαπημένα πρόσωπα. Ζητώ ταπεινά την βοήθειά σας».

Ακόμα και οι θαυμαστές της Lady Gaga φυσικά, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος ζητά από την τραγουδίστρια να αναλάβει την ευθύνη, καθώς για χάρη των σκυλιών της, τραυματίστηκε ο Ράιαν Φίσερ και οφείλει να τον βοηθήσει να ανακάμψει.