Άγνωστοι έκλεψαν τα δύο από τα τρία γαλλικά bulldogs της Lady Gaga κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με τον άνθρωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα τους.

Ο 30χρονος Ράιαν Φίσερ, που είχε βγάλει βόλτα τα τρία γαλλικά bulldogs της Lady Gaga, δέχθηκε τέσσερις πυροβολισμούς στο στήθος λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τετάρτης στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πυροβολήθηκε από δύο αγνώστους μέχρι στιγμής που έκλεψαν τα δύο  σκυλιά και στη συνέχεια έφυγαν με μια λευκή BMW. Οι αστυνομικοί χαρακτήρισαν τους υπόπτους ως «δύο μαύρους άνδρες που φορούσαν καπέλα μπέιζμπολ».

Στην Ιταλία βρίσκεται η Lady Gaga, η οποία σύμφωνα με τη New York Post, ανακοίνωσε αμοιβή 500.000 δολαρίων για όποιον τη βοηθήσει να βρει τα αγαπημένα της σκυλιά, Koji και Gustavo, ράτσας γαλλικού bulldog, που εκλάπησαν έξω από το σπίτι της στο Δυτικό Χόλιγουντ  το βράδυ της Τετάρτης.

Τρελή και παλαβή με τα γαλλικά μπουλντόγκ - Petpet.news

Ο άτυχος άνδρας πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι της Αμερικανίδας σταρ, στη λεωφόρο Sierra Bonita, σύμφωνα με την Daily Mail. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, τον εντόπισαν να έχει τις αισθήσεις του, οπότε και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Κορωνοϊός: Σε οικειοθελή καραντίνα η Lady Gaga -Με τα 3 γαλλικά μπουλντόγκ της | ΖΩΗ | iefimerida.gr

Το τρίτο σκυλάκι, η Μις Έιζια, το έσκασε και το ξαναβρήκαν λίγο αργότερα.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.