Και ο τίτλος του beauty icon ανήκει στη Lady Gaga, πέρα από αυτόν του ειδώλου της ποπ μουσικής και της ανερχόμενου ηθοποιού (με μια υποψηφιότητα για Οσκαρ ήδη στο βιογραφικό της), η οποία έχει δημιουργήσει το δικό της brand ομορφιάς, το οποίο ονομάζεται HAUS Laboratories.

Μέσα από τη σειρά προϊόντων ομορφιάς, λανσάρει καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης που ταιριάζουν σε κάθε ηλικία και επιδερμίδα. Μάλιστα, στις καμπάνιες του συχνά πρωταγωνιστεί η ίδια, εξωτερικεύοντας την αστείρευτη δημιουργικότητα και τη μοναδική προσωπικότητά της σε εντυπωσιακά κάδρα.

Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, στον επίσημο λογαριασμό του brand ομορφιάς είδαμε μια υπέροχη και σέξι φωτογραφία της Lady Gaga, στην οποία ποζάρει τόπλες, μόνο με το nude εσώρουχό της, ενώ τα μαλλιά της είναι τόσο μακριά, που θυμίζουν εκείνα της Ραπουνζέλ!

«Ο καιρός μπορεί να αρχίζει να γίνεται πιο κρύος, αλλά εμείς ανεβάζουμε τη θερμοκρασία» είναι η λεζάντα της ανάρτησης των Haus Laboratories.

Σέξι, με τον δικό της τρόπο -όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε- που δεν χωρά σε καλούπια και κλισέ, η Lady Gaga αποπνέει θηλυκότητα και σεξαπίλ.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUS LABORATORIES (@hauslabs)