Δεν υπάρχουν πολλές stars της παγκόσμιας σκηνής που να έχουν μεταπηδήσει με τόση ευκολία από την μουσική στην υποκριτική.

Η Lady Gaga, όμως, δεν είναι μία ακόμη καλλιτέχνης, όπως απέδειξε μέσα από τις δουλειές της ως ηθοποιός, πλέον, αφού το ταλέντο μερικών ανθρώπων είναι τόσο δυνατό, που ξεπερνά τα συνηθισμένα μέτρα.

Φέτος, μέσα από την ερμηνεία της ως Patrizia Reggiani στο «The House Of Gucci» του Ridley Scott, υπήρξε ίσως ο πιο δυνατός χαρακτήρας της ταινίας, ενσαρκώνοντας μια απίστευτη persona, που τελικά διέταξε την εκτέλεση του πρώην συζύγου της, διψώντας για εκδίκηση.

Lady Gaga: Μοναδική φωτογράφιση

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην είναι ένα από τα πρόσωπα του «Best Performances» που έκανε το W Magazine για τις φετινές καλύτερες ερμηνείες επί της οθόνης. Ανάμεσα τους οι Tilda Switon, Adam Driver και Jessica Chastain.

Η Lady Gaga φωτογραφήθηκε σε μια σειρά από εντυπωσιακά πορτρέτα, φορώντας extravagant haute couture σύνολα από τους Ellen Christine Couture και Maison Alaïa σε καταπληκτικό κόκκινο και διαπεραστικό λευκό, ενώ το μαύρο Yves Saint Laurent halter neck φόρεμα με το κατακόκκινο λουλούδι στο κέντρο του στήθους ήταν απλώς μαγικό.

Η ίδια μίλησε και πάλι για το πόσο έντονα βίωσε τον ρόλο της Patricia Reggiani, μπαίνοντας στα παπούτσια της και αποκτώντας όλες τις συνήθειες της, προκειμένου να γίνει πραγματικά εκείνη. Έβαψε τα μαλλιά της μαύρα, ξεκίνησε το κάπνισμα, έμενε σε ένα διαμέρισμα στην Ρώμη και ακολούθησε την ζωή μιας πραγματικής Ιταλίδας.

Ωστόσο, ήταν η σκοτεινή της πλευρά που την έκανε να βιώσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και σκέψεις, για να έρθει κοντά στα πιο ακραία ανθρώπινα ένστικτα που οπλίζουν τελικά το χέρι κάποιου. «Την τελευταία μέρα των γυρισμάτων ήμουν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος μου στην Ρώμη, άκουγα τον Dean Martin να τραγουδά το “Mambo Italiano” και ένα τσιγάρο κρεμόταν από τα χείλη μου. Ήμουν η Patrizia. Ήξερα πως έπρεπε όμως να της πω αντίο. Τότε ένα σμήνος από μύγες άρχισε να με ακολουθεί και πίστεψα στα αλήθεια πως εκείνη της έστειλε. Ήμουν έτοιμη να την αφήσω να φύγει,»δήλωσε.