Η Lady Gaga η οποία που πρωταγωνιστεί στην ταινία House of Gucci εμφανίστηκε στην πρεμιέρα με μωβ φόρεμα, ιδιαίτερες μπότες και μοβ σκιά ματιών.
Η πολυαναμενόμενη ταινία House of Gucci με πρωταγωνίστρια την Lady Gaga έκανε την πρεμιέρα της στο Λονδίνο και η τραγουδίστρια φρόντισε όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω της με το μοβ φόρεμα και τις διχτυωτές κάλτσες που φορούσε.

Η τραγουδίστρια υποδύεται στην ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ την Πατρίτσια Ρετζιάνι, την πρώην σύζυγο του Μαουρίτσιο Γκούτσι και «εγκέφαλο» που κρύβεται πίσω από την δολοφονία του. Ο Μαουρίτσιο Gucci ήταν ο εγγονός του ιδρυτή του διάσημου οίκου Guccio Gucci. Η Ρετζιάνι καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκισης ως ο άνθρωπος που κίνησε τα νήματα για τη δολοφονία και τελικά αποφυλακίστηκε το 2016.

House Of Gucci: Η Lady Gaga ξεχωρίζει 

Το «House of Gucci» αναμένεται να προσφέρει άφθονο δράμα όταν κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 25 Νοεμβρίου.

Σε σενάριο της Μπέκι Τζόνστον και του Ρομπέρτο Μπεντιβένια, η ταινία διαθέτει ένα λαμπερό καστ πρωταγωνιστών που μπορεί κανείς να θαυμάσει και στην επίσημη αφίσα της. Πρωταγωνιστούν οι Lady Gaga, Άνταμ Ντράιβερ, Τζάρεντ Λέτο, Τζέρεμι Άιρονς, Τζακ Χιούστον, Σάλμα Χάγιεκ και Αλ Πατσίνο σε ένα άγριο ταξίδι στην πολυτάραχη ιστορία μιας εκ των ισχυρότερων οικογενειών στον χώρο της μόδας.

Aξίζει να σημειωθεί ότι οι μόνοι άνθρωποι που δεν ανυπομονούν για το House of Gucci είναι η ίδια η οικογένεια Gucci. Νωρίτερα φέτος, η Patrizia Gucci (όχι αυτή που υποδύθηκε η Gaga, αλλά μια από τις δεύτερες ξαδέρφες του Maurizio) μίλησε ενάντια στο αληθινό δράμα του εγκλήματος, λέγοντας: «Είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι. Μιλάω εκ μέρους της οικογένειας».