Την ημέρα των ερωτευμένων θέλησε να γιορτάσει ο σκηνοθέτης του sequel του Joker, Τοντ Φίλιπς και δημοσίευσε φωτογραφίες των ερωτευμένων χαρακτήρων της Lady Gaga και του Joaquin Phoenix.

Ο 53χρονος σκηνοθέτης δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της 37χρονης Lady Gaga η οποία υποδύεται την Δρ. Χάρλεμ Κουίνζελ ή αλλιώς Χάρλεϊ Κουίν και του Joaquin Phoenix ως Άρθουρ Φλεκ ή αλλιώς Joker από την επερχόμενη ταινία «Joker: Folie à Deux».

Οι φωτογραφίες των ερωτευμένων Joaquin Phoenix και Lady Gaga


«Ελπίζοντας η μέρα σας να είναι γεμάτη αγάπη» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο Τοντ Φίλιπς, προσθέτοντας την ημερομηνία «10.4.24», δηλαδή 4 Οκτωβρίου 2024, όπου αναμένεται να κυκλοφορήσει η ταινία από την Warner Bros. Pictures.

Η κύρια φωτογραφία δείχνει τον Joaquin Phoenix με κόκκινη στολή και το μακιγιάζ του Joker ενώ στέκεται δίπλα στην Lady Gaga ως Χάρλεϊ Κουίν. Μια ασπρόμαυρη εικόνα παρουσιάζει τον Joker με την χαμογελαστή Χάρλεϊ να αγγίζουν τις μύτες τους ενώ χωρίζονται από τα κάγκελα της φυλακής.

Υπενθυμίζεται πως η Χάρλεϊ Κουίν δημιουργήθηκε για το «Batman: The Animated Series» που προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Fox Kids τον Σεπτέμβριο του 1992 ως βοηθός και ερωτικό ενδιαφέρον του Τζόκερ και ο χαρακτήρας αργότερα άρχισε να εμφανίζεται στις σελίδες της DC Comics το 1999.

Σύμφωνα με την ιστορία της στα κόμικς, η Δρ. Χάρλεν Κουίνζελ είναι ψυχίατρος στο Άσυλο του Άρκαμ της Γκόθαμ Σίτι, η οποία ερωτεύεται τον ασθενή της, τον Joker και γίνεται ερωμένη και συνεργάτης του, ενώ παίρνει την ταυτότητα της Χάρλεϊ Κουίν.

Μια τρίτη ασπρόμαυρη φωτογραφία δείχνει τον Joker και την Χάρλεϊ να χορεύουν σε μια ταράτσα κάτω από μια τεράστια πανσέληνο.

Διαβάστε ακόμη: