Σε μία αρκετά συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Lady Gaga για τον Τόνι Μπένετ, καθώς έφυγε από τη ζωή πριν από δέκα ημέρες σε ηλικία 96 ετών, μετά τη μάχη του με το Αλτσχάιμερ.

Η τραγουδίστρια είχε μια στενή φιλία μαζί του, ενώ είχαν μοιραστεί επίσης, τη σκηνή.

Με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε σχετικά με όλα εκείνα που της έμαθε όλα αυτά τα χρόνια και τόνισε πόσο πολύ τον αγαπούσε.

Η ανάρτηση:

«Θα μου λείπει ο φίλος μου για πάντα. Θα μου λείψει να τραγουδώ μαζί του, να ηχογραφώ μαζί του, να μιλάω μαζί του, να είμαι μαζί του στη σκηνή. Με τον Τόνι, έπρεπε να ζήσω τη ζωή μου σε μια χρονική περίοδο. Ο Τόνι και εγώ είχαμε αυτή τη μαγική δύναμη. Μεταφερθήκαμε σε μια άλλη εποχή, εκσυγχρονίσαμε τη μουσική μαζί και της δώσαμε νέα ζωή ως ερμηνευτικό δίδυμο. Αλλά δεν ήταν απλά μια πράξη. Η σχέση μας ήταν πολύ αληθινή. Μου έδειξε επίσης πώς να κρατάω τη διάθεσή μου ψηλά και το κεφάλι μου να είναι ίσιο. “Εμπρός”, έλεγε. Ήταν αισιόδοξος, πίστευε στην ποιοτική δουλειά ΚΑΙ στην ποιοτική ζωή. Επιπλέον, υπήρχε η ευγνωμοσύνη… Ο Τόνι ήταν πάντα ευγνώμων. Υπηρέτησε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, παρέλασε με τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ και τραγούδησε τζαζ με τους μεγαλύτερους τραγουδιστές και παίκτες στον κόσμο», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια εξήγησε πως η διαφορά ηλικίας που τους χώριζε δεν έπαιξε ποτέ κανέναν ρόλο στη σχέση τους, αφού ήταν αληθινοί φίλοι.

«Η διαφορά ηλικίας μας δεν είχε σημασία – στην πραγματικότητα, μας έδωσε στον καθένα μας κάτι που κανένας από εμάς δεν είχε με τους περισσότερους ανθρώπους. Ήμασταν από δύο διαφορετικά στάδια της ζωής εξ ολοκλήρου. Το να χάσω τον Τόνι από το Αλτσχάιμερ ήταν επώδυνο, αλλά ήταν επίσης πολύ όμορφο. Μια εποχή απώλειας μνήμης είναι μια τόσο ιερή στιγμή στη ζωή ενός ατόμου. Υπάρχει ένα τέτοιο αίσθημα ευαλωτότητας και επιθυμίας να διατηρηθεί η αξιοπρέπεια. Το μόνο που ήθελα ήταν να θυμηθεί ο Τόνι πόσο τον αγαπούσα και πόσο ευγνώμων ήμουν που τον είχα στη ζωή μου. Αλλά, καθώς αυτό ξεθώριαζε σιγά-σιγά, κατά βάθος ήξερα ότι μοιραζόταν μαζί μου την πιο ευάλωτη στιγμή στη ζωή του που μπορούσε – ήταν πρόθυμος να τραγουδήσει μαζί μου, όταν η φύση του άλλαζε τόσο βαθιά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την εμπειρία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Τόνι Μπένετ», συνέχισε κλείνοντας την ανάρτησή της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Lady Gaga: «Αγνώριστη» στο TikTok – «Ποια είναι αυτή;» απορούν οι followers της

Διαβάστε ακόμη: