Αναβλήθηκε για το 2022 η παγκόσμια περιοδεία της Lady Gaga «Chromatica Ball», όπως ανακοίνωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Ενώ ορισμένα μέρη του κόσμου κινούνται γρήγορα για να ανοίξουν, άλλα δεν είναι ακόμη έτοιμα. Έτσι, έως ότου μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε όλες τις ημερομηνίες, πρέπει να αναβάλουμε τις συναυλίες της Chromatica Ball μέχρι το καλοκαίρι του 2022» έγραψε η Lady Gaga σε μήνυμα.

Η Lady Gaga

Οι αρχικές ημερομηνίες της περιοδείας, οι οποίες είχαν ανακοινωθεί στις 5 Μαρτίου 2020. Η περιοδεία διάρκειας ενός μήνα με συναυλίες σε έξι πόλεις από τις 25 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου, θα άρχιζε από το Stade de France στο Παρίσι. Θα ακολουθούσαν οι συναυλίες στο Λονδίνο, στο Tottenham Hotspur Stadium, στη Βοστώνη στο Fenway Park, στο Τορόντο στο Rogers Center, στο Σικάγο στο Wrigley Field και στο Ιστ Ράδερφορντ του Νιου Τζέρσεϊ στο MetLife Stadium.

Οι ημερομηνίες, οι οποίες δεν έχουν αλλάξει στον ιστότοπο της Gaga, σύμφωνα με το Variety, μετατέθηκαν από το 2020 στο 2021 και τώρα, πιθανώς στο 2022.

Η περιοδεία έχει στόχο την προώθηση του άλμπουμ της Gaga, «Chromatica», το οποίο λόγω της πανδημίας κυκλοφόρησε με καθυστέρηση στα τέλη Μαΐου του 2020.

Κόπηκε η Lady Gaga από τα φιλαράκια στην ΚΙνα

Οι Κινέζοι θαυμαστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια» εξέφρασαν τη δυσφορία τους, μετά την αφαίρεση των σκηνών με τη Lady Gaga, τον Τζάστιν Μπίμπερ και το νοτιοκορεατικό συγκρότημα BTS από την ειδική εκπομπή της πολυαναμενόμενης επανένωσης των πρωταγωνιστών.

Το ειδικό αυτό επεισόδιο, με το reunion των έξι πρωταγωνιστών της σειρά της δεκαετίας του 1990 έπειτα από απουσία 17 ετών, προβλήθηκε σε τρεις κινεζικές πλατφόρμες. Όμως, οι εμφανίσεις των παραπάνω διασήμων, που έχουν προκαλέσει την οργή του κυβερνώντος κομμουνιστικού κόμματος, αφαιρέθηκαν από όλες τις εκδοχές.

Στην Αμερικανίδα τραγουδίστρια Lady Gaga απαγορεύτηκε να κάνει περιοδεία στην Κίνα το 2016, μετά τη συνάντησή της με τον Δαλάι Λάμα, το πνευματικό ηγέτη του Θιβέτ.