Ο Λάμπρος Λάζαρης έδωσε τη δική του απάντηση σχετικά με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του, Δανάη Παππά.

Ο επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με όσα γράφονται και θέλουν το πρώην ζευγάρι στα δικαστήρια για την κοινή του περιουσία.
Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Απορώ πώς βγαίνουν όλα αυτά στη δημοσιότητα, γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όλα είναι καλά, δεν υπάρχει καμία δικαστική πόρτα μεταξύ εμού και της Δανάης. Ούτε καν».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όλα είναι καλά, τα έχουμε βρει μεταξύ μας. Τα ποσά που γράφονται είναι αναληθή. Δεν υπάρχει κάτι να πω πάνω σε αυτό. Είναι απλά fake news. Δεν έχουμε σχέσεις μετά τον χωρισμό, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί κιόλας. Φυσικά και είναι όλα καλά. Ο καθένας πήρε τον δρόμο του, αγαπημένοι είμαστε όπως ήμασταν και στην αρχή».

Τέλος, δήλωσε πως καταλαβαίνει ότι όλα αυτά γράφονται για τη δημοσιότητα, όμως ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να ασχοληθεί άλλο με το θέμα.

«Ό,τι έχουμε, το έχουμε λύσει μεταξύ μας. Δεν υπάρχει λόγος να πάμε στα δικαστήρια. Τα έχουμε συμφωνήσει και τα έχουμε λύσει μεταξύ μας. Δεν ξέρω γιατί βγαίνουν αυτά στη δημοσιότητα. Πουλάνε; Δεν είναι δουλειά μου και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ», είπε κλείνοντας.

Πριν λίγες ώρες, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο επιχειρηματίας παρακάλεσε τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά του σχετικά με την υπόθεση.
Σε story που δημοσίευσε, έγραψε: «Κάνω αυτό το post, επειδή δέχομαι δεκάδες τηλεφωνήματα από χθες όλο το 24ωρο. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περεταίρω, δεν υπάρχει καμία “δικαστική διαμάχη”, ασχολούνται αυτοί που πρέπει ώστε να διευθετηθούν όλα τα θέματα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι που ήταν τόσα χρόνια μαζί, κάτι που θεωρώ ότι συνηθίζεται». Και στο τέλος  πρόσθεσε: «Εγώ όπως γνωρίζετε δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, ούτε ανήκω στον χώρο του θεάματος, οπότε θα ήθελα σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου. Σας ευχαριστώ».

Δείτε το story

Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης στα δικαστήρια μετά τον χωρισμό τους για την περιουσία

Διαβάστε ακόμη: