Στην έκθεση «Νοήματα» που φιλοξενείται στο Μουσείο Ακρόπολης είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός συνοδευόταν από την κόρη του, Δάφνη, και την πεθερά του.

Στην έκθεση, που θα διαρκέσει ως τον Απρίλιο, ξεναγήθηκε από τον διευθυντή του Μουσείου της Ακρόπολης, Νίκο Σταμπολίδη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σε συγκέντρωση πολιτών στο Γαλάτσι. Ο πρωθυπουργός έδωσε τις ευχές του για το νέο έτος σημειώνοντας πως το 2024 θα είναι σημαντική χρονιά από πολλές διαφορετικές σκοπιές.

«Κατ’ αρχάς είναι μία σημαντική χρονιά για εμένα, καθώς φέτος, τον Μάρτιο, θα κλείσω 20 χρόνια από τότε που εκλέχθηκα πρώτη φορά Βουλευτής στη Β΄ Αθηνών, την ενωμένη Β΄ Αθηνών τότε. Ανάμεσά μας, κάθε φορά που κινούμαι στη μεγάλη μας παλιά εκλογική περιφέρεια και ειδικά εδώ στο Γαλάτσι, βλέπω πολλούς παλιούς καλούς φίλους που με στήριξαν τότε όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα. Και χαίρομαι που εξακολουθούν να στηρίζουν τη μεγάλη μας παράταξη, τη ΝέαΔημοκρατία, η οποία πηγαίνει με τη δική σας στήριξη από το καλό στο καλύτερο», ανέφερε.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε και για τον δήμαρχο Γαλατσίου που ήταν δίπλα του. «Ο Δήμαρχός σας, ο Γιώργος Μαρκόπουλος, ένας άνθρωπος που εργάστηκε σκληρά, ένας δικός σας άνθρωπος, ο οποίος πάντα έδωσε έμφαση στην ουσία και όχι στο «περιτύλιγμα» και τον επιβραβεύσατε στις τελευταίες εκλογές με το εξωπραγματικό ποσοστό του 72%. Και γιατί αυτό έχει σημασία; Δεν έχει μόνο σημασία διότι ένας άνθρωπος που προέρχεται από την παράταξή μας κατάφερε και απέδειξε ότι μπορεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης και συμπολιτών μας που μπορεί να μη μας στηρίζουν στις εθνικές εκλογές. Για εμάς έχει ξεχωριστή σημασία διότι θέλουμε πάντα να έχουμε στενή σχέση με τους αυτοδιοικητικούς άρχοντες, διότι αυτά τα οποία συμβαίνουν σε κάθε πόλη, σε κάθε Δήμο, σε κάθε νησί της Ελλάδος, εξαρτώνται και από την ποιότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Διαβάστε ακόμη: