Ανοικτά θα είναι αύριο Κυριακή των Βαΐων, 25 Απριλίου 2021 τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα σε όλη τη Ελλάδα, με ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. 

Θυμίζουμε ότι από Σάββατο 24-4-2021 είναι ανοικτά και τα εμπορικά κέντρα. Κυριακη ανοιχτα θα είναι και αρκετά σουπερμάρκετ (super market) ανάλογα με την πολιτική της κάθε εταιρίας. Για το Σάββατο 24 Απριλίου το ωράριο είναι 9 το πρωί με 6 το απόγευμα. Ανοιχτά θα παραμείνουν και τα καταστήματα που συνδέονται με την αλυσίδα τροφοδοσίας. Επόμενη Κυριακή που θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά είναι στις 9 Μαΐου 2021.

Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2021

Από την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 ξεκίνησε το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο του Πάσχα και την Κυριακή 25 Απριλίου τα καταστήματα θα είναι ανοικτά.

Πάσχα 2021: Αυτό είναι το εορταστικό ωράριο καταστημάτων

Σε ό,τι αφορά στα καταστήματα της Αττικής ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει ωράριο για την Πέμπτη 22 Απριλίου, Παρασκευή 23 Απριλίου, Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8:30 το βράδυ, για τη Μεγάλη Παρασκευή από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και για το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Τα εμπορικά καταστήματα μπορούν να λειτουργούν κατά τις παρακάτω οκτώ (8) Κυριακές:

1) Την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη των δύο τακτικών εκπτωτικών περιόδων
2) Τις δύο (2) Κυριακές πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων
3) Την Κυριακή των Βαΐων
4) Την τελευταία Κυριακή κάθε έτους και
5) Δύο Κυριακές συνολικά κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων

Να σημειωθεί ότι για 6 μήνες, από το Μάιο έως τον Οκτώβριο, τα εμπορικά καταστήματα συγκεκριμένων περιοχών μπορούν να λειτουργούν κάθε Κυριακή (βλέπε πιο κάτω τις περιοχές σε όλη την Ελλάδα).

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.