Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων και ποιές μέρες αυτά θα είναι κλειστά, κατά τις ημέρες του Πάσχα, ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

Στον παρακάτω πίνακα με το ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα αποτυπώνεται ποιες μέρες θα είναι κλειστά και ποιες θα λειτουργήσουν με μειωμένο ωράριο τα καταστήματα λιανεμπορίου κ.οκ.

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων για το Πάσχα

Όσον αφορά τα καταστήματα της Αττικής ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει ωράριο από την προσεχή Πέμπτη 22 Απριλίου, Παρασκευή 23 Απριλίου, Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8:30 το βράδυ. Για τη Μεγάλη Παρασκευή από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και για το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Την Κυριακή 25 Απριλίου, προτείνεται ωράριο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα ενώ για το Σάββατο 24 Απριλίου το ωράριο είναι 9 το πρωί με 6 το απόγευμα.

Την Κυριακή 2 Μαίου, τη Δευτέρα 3 Μαίου και την Τρίτη 4 Μαίου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Πάσχα 2021: Αυτό είναι το εορταστικό ωράριο καταστημάτων

Με αφορμή την ανακοίνωση του εορταστικού ωραρίου για το Πάσχα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, δήλωσε:

«Ο εμπορικός κόσμος με το τεράστιο αίσθημα ευθύνης και την απόλυτη σοβαρότητα που υπέδειξε το δύσκολο διάστημα που βιώνει η Ελληνική κοινωνία κατάφερε να αποτελέσει έναν πόλο ασφαλούς υποδοχής καταναλωτών και εργαζομένων και να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια κατά την επίσκεψη όλων μέσα στα καταστήματα. Με αυτό ως δεδομένο, είμαστε όλοι εδώ, προετοιμασμένοι και υγιείς να υποδεχθούμε τους συμπολίτες μας στα φωτισμένα ανοικτά καταστήματα, τηρώντας απόλυτα όλες τις υγειονομικές υποδείξεις. Καλή Ανάσταση!».

Διαβάστε επίσης ποια είναι τα νέα μέτρα που «διαπραγματεύεται» η κυβέρνηση εν όψει Πάσχα:

https://radar.gr/article/100062/to-sxedio-tis-kyvernisis-gia-tis-imeres-toy-pasxa

Διαφοροποιήσεις αναμένεται να γίνουν στη λειτουργία των εκκλησιών τη Μεγάλη Εβδομάδα, στην περιφορά του Επιτάφιου αλλά και στην ώρα της Ανάστασης:

https://radar.gr/article/100090/anoixtes-ekklisies-kai-anastasi-prin-ta-mesanyxta-to-pasxa

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο   Radar.gr.