Δύο πλοία συγκρούστηκαν στο λιμάνι της Κυλλήνης νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το gnomip.gr, και τα δύο πλοία που συγκρούστηκαν στην Κυλλήνη ανήκουν στην ίδια ναυτιλιακή εταιρεία. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ατύχημα που συνέβη στις 07:00 το πρωί υπέστη ρωγμή το ένα πλοίο.

Ευτυχώς κανείς από τους επιβάτες του πλοίου της Κεφαλλονιάς δεν έπαθε το παραμικρό.

H ταλαιπωρία ήταν μεγάλη για όσους ήθελαν να ταξιδέψουν για Ζάκυνθο αφού παραμένουν στο λιμάνι της Κυλλήνης μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος από πραγματογνώμονες και να δοθεί το «πράσινο φως» για απόπλου από το λιμεναρχείο Κυλλήνης.

Λιμενικό: Δεν καταγράφηκε κανένας τραυματισμός από την σύγκρουση δύο επιβατηγών

Κανένας από τους επιβάτες ή τα μέλη του πληρώματος του πλοίου «Κεφαλονιά» δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με το λιμενικό, όταν συγκρούστηκε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Κυλλήνης, με το πλοίο «Fior Di Levante».

Σύμφωνα με το λιμενικό, την στιγμή που κατέπλεε το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Κεφαλονιά» στο λιμάνι της Κυλλήνης, προερχόμενο από το λιμάνι του Πόρου της Κεφαλονιάς, κατά την διάρκεια των διαδικασιών χειρισμών πρόσδεσης κτύπησε, για άγνωστους ακόμα λόγους, πάνω στο επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Fior Di Levante», το οποίο ήταν ελλιμενισμένο.

Στην συνέχεια το «Κεφαλονιά» έδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Κυλλήνης και αποβιβάστηκαν οι 130 επιβάτες, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους, όπως επίσης και τα 39 μέλη του πληρώματος.

Από το λιμεναρχείο απαγορεύτηκε ο απόπλους και των δυο πλοίων, μέχρι να ολοκληρωθεί η επιθεώρησή τους.

Διαβάστε περισσότερα