H Frances Bean Cobain παντρεύτηκε τον Riley Hawk. Το παρών στον γάμο έδωσε και νονός της και frontman των R.E.M, Michael Stipe.

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Frances Bean Cobain, κόρη του αείμνηστου Kurt Cobain και της Courtney Love. Η 31χρονη παντρεύτηκε τον Riley Hawk, γιο του διάσημου θρύλου του skate, Tony Hawk και στο πρόσωπό του δείχνει να έχει βρει το άλλο της μισό.

Ο Hawk είναι επαγγελματίας skateboarder και η Cobain εργάζεται ως visual artist-μοντέλο ενώ παράλληλα διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του πατέρα της και της διαχείρισης της εικόνας του. Οι δυο τους έχυν δύο χρόνια σχέσης και όπως φαίνεται είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες και έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το TMZ ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στις 7 Οκτωβρίου στο Los Angeles, με μάρτυρα τον νονό της Cobain και frontman των R.E.M, Michael Stipe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frances Bean Cobain (@thespacewitch)

Νονά της 31χρονης είναι και η Drew Barrymore με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις.

Λίγα λόγια για την Frances Bean Cobain 

H Frances Bean μεγάλωσε με τη μητέρα, τις θείες της και τη μητέρα του πατέρα της αφού η μητέρα της αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με εθισμό σε ουσίες.

Ο 30χρονος είναι ο δεύτερος σύζυγος της Frances Bean Cobain αφού το 2014 είχε παντρευτεί τον Isaiah Silva των The Eeries με τον οποίο και χώρισε το 2016. Η είδηση του πρώτου γάμου της κόρης του Kurt Cobain είχε σχολιαστεί έντονα από τα διεθνή μέσα, κυρίως λόγω της ομοιότητας του γαμπρού με τον αδικοχαμένο frontman των Nirvana.

cobain_gamos.jpg

Nirvana: Η διαλυμένη κιθάρα του Κερτ Κομπέιν πωλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 595.900 δολαρίων

Smells like…90s: Kurt Cobain στο σφυρί η μπλε κιθάρα του

Διαβάστε ακόμη: