Σε δράμα μεταμορφώθηκε ένα γαμήλιο γλέντι στην Κρήτη καθώς κατά τη διάρκεια που οι νεόνυμφοι αλλά και οι καλεσμένοι είχαν έρθει σε κέφι για τα καλά, μια δυσάρεστη είδηση χάλασε το κλίμα. Διαρρήκτες που όπως φαίνεται γνώριζαν πρόσωπα και καταστάσεις, δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη. Πήραν τα σπίτια με τη σειρά και χτύπησαν πέντε από τα σπίτια καλεσμένων.

Ο πατέρας της νύφης περιέγραψε στην τηλεόραση του Mega τα όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, σε μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες του ίδιου και της κόρης του. Ο γάμος έγινε το απόγευμα και λίγο πριν τα μεσάνυχτα όλοι βρίσκονταν στο νυχτερινό κέντρο στα Πεζά έξω από το Ηράκλειο.

Επειδή τα όσα έγιναν δεν είναι πρωτοφανή, ο πατέρας της νύφης μας λέει πως είχε σκεφτεί να αναθέσει σε ιδιωτική εταιρεία να εποπτεύει το χωριό. Δεν το έκανε και οι δράστες χτύπησαν. Από τα πέντε σπίτια που χτύπησαν στα χωριά Κελιά και Αγίες Παρασκιές, οι δράστες έφυγαν με μικρά χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

Παρά τη σύγχυση το γαμήλιο γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τα ξημερώματα, όταν έφυγαν και οι τελευταίοι καλεσμένοι. Το πρωί έγιναν δύο προσαγωγές υπόπτων μετά από ανάλυση του υλικού που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Με τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως έχουν στα χέρια τους, το δίδυμο που έβαλε στο στόχαστρο τα σπίτια καλεσμένων στον γάμο.

Διαβάστε ακόμη: