Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ο 27χρονος Ρουμάνος που σκότωσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο στη Μεσαρά στην Κρήτη.

Επίσης, και ο 30χρονος ομοεθνής του, κρίθηκε προφυλακιστέος κατηγορούμενος για άμεση συνέργεια αφού φέρεται να τον προμήθευσε με την κυνηγετική καραμπίνα που χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει τη ζωή του 39χρονου κτηνοτρόφου, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ekriti.

«Φονιά, φονιά… Πού είσαι; Να σαπίσεις…! Να σαπίσεις μέσα και να μην ξαναβγείς έξω. Σε βοηθήσαμε και εσύ τον έφαγες ύπουλα, πισώπλατα», φώναζε η σύζυγός του 39χρονου θύματος έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Μαζί της ήταν και η μητέρα του 39χρονου κτηνοτρόφου που δολοφονήθηκε.

Για απολογία σήμερα ο 27χρονος Ρουμάνος

Σημειώνεται πως την πόρτα του ανακριτικού γραφείου, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθεί, πέρασε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης ο 27χρονος Ρουμάνος που ομολόγησε πως εκτέλεσε τον 39χρονο στο Πετροκεφάλι Μεσαράς.

Στο Δικαστικό οδηγήθηκε για απολογία και​​​​​ ο 30χρονος συμπατριώτης του που κατηγορείται ότι διέθεσε στον 27χρονο το όπλο με το οποίο διέπραξε το έγκλημα.

Ένταση και χθες έξω από τα δικαστήρια

Θυμίζουμε πως χθες, στον χώρο έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του θύματος, που άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον καθ’ ομολογία δράστη, ενώ η μητέρα του 40χρονου υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο στην είσοδο του μεγάρου.

Μάλιστα, χθες, η Ελληνική Αστυνομία χρειάστηκε να φυγαδεύσει τους δύο κατηγορούμενους από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων προκειμένου να αποφευχθεί νέα ένταση ενώ έπρεπε να ορισθούν δικηγόροι και για αυτό θα απολογούνταν σήμερα στις 13.00, σύμφωνα με το flashnews.

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της άφιξης του 27χρονου υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση για αυτό οι άνδρες των ΟΠΚΕ που ήταν στο δικαστικό μέγαρο, τον έβαλαν μέσα στην αίθουσα με πολύ μεγάλη ταχύτητα καθώς υπήρξε και ρίψη αντικειμένων.

«Τον είχε σαν παιδί του. Του είχα πει να τον διώξει αλλά μου έλεγε πως είναι καλός στη δουλειά του. Το παιδί μου, το έφαγε…», φώναζε η μητέρα του 39χρονου.