Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στο Μυλοπόταμο με θύμα τον 22χρονο πατέρα ενός βρέφους.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας, ο 44χρονος δράστης της δολοφονίας του 22χρονου στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου στην Κρήτη, προσήλθε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, συνοδευόμενος από έναν εκ των δυο συνηγόρων του και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αστυνομικών και δικαστικών αρχών.

Σύμφωνα με το το neakriti.gr, ο 44χρονος παραδέχθηκε την πράξη του και παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε τον 22χρονο.

Ακολουθεί η διενέργεια της αστυνομικής προανάκρισης και στην συνέχεια θα προσαχθεί στον εισαγγελέα.

Κρήτη: Το χρονικό της δολοφονίας του 22χρονου

Το άγριο φονικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής όταν το θύμα και ο 45χρονος δράστης βρέθηκαν ταυτόχρονα καλεσμένοι σε γιορτή που έγινε στο σπίτι της αδελφής του άτυχου νεαρού.

Ο δράστης φέρεται να τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι της αδελφής του 22χρονου, όμως επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα και χωρίς να βγει από το όχημά του, πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές τον 22χρονο, από πολύ κοντινή απόσταση. Ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αμέσως μετά, ο 45χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί και είχε εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Τελικά το πρωί της Δευτέρας παραδόθηκε στις αρχές.

Ήταν γνωστό ότι τους χώριζαν εδώ και χρόνια προσωπικές και κτηματικές διαφορές, οι οποίες γίνονταν συχνά αιτία να ξεσπούν επεισόδια μεταξύ τους.

Κρήτη: Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού με θύμα τον 22χρονο - Ομολόγησε το έγκλημα

Σύμφωνα με το cretapost, σήμερα ο ιατροδικαστής αναμένεται να διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή του 22χρονου ενώ αμέσως μετά η σορός του θα παραδοθεί στην οικογένειά του προκειμένου να τελεστεί η κηδεία.

Ωστόσο, η οικογένεια έχει να αντιμετωπίσει και το έθιμο που ορίζει πως πριν την κηδεία θα πρέπει να έχει τελεστεί η βάφτιση του μόλις ενός μήνα μωρού του 22χρονου άτυχου άνδρα.