Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών εντόπισαν και κατέσχεσαν οι αστυνομικοί από το διαμέρισμα του 32χρονου Αλβανού, που σήμερα το απόγευμα αναστάτωσε την περιοχή του Φοίνικα στην Καλαμαριά όταν άρχισε να πυροβολεί εντός και εκτός της πολυκατοικίας όπου διαμένει μαζί με τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr, οι αστυνομικοί – παρουσία εισαγγελέα – έκαναν “φύλλο και φτερό” το διαμέρισμα του 32χρονου που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας και έψαξαν σε κάθε πιθανό σημείο που θα μπορούσε να κρύβει ναρκωτικές ουσίες.

https://www.youtube.com/watch?v=uwwKH9s5Jeg&t=4s

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, κατά πληροφορίες κόκα και χασίς, τις οποίες κατέσχεσαν

Θυμίζουμε ότι ο 32χρονος για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και σε κατάσταση αμόκ, άνοιξε πυρ το απόγευμα της Τρίτης εντός και εκτός της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει, επί της οδού Μυστρά, στην Καλαμαριά.

«Βοήθεια, βιάζουν τη γυναίκα μου», φώναζε ο άνδρας που άρχισε να πυροβολεί μπροστά στα παιδιά του το μεσημέρι της Τρίτης (7/6), στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, η γυναίκα του βρισκόταν στο νοσοκομείο, καθώς σήμερα γέννησε. Τα τρία ανήλικα παιδιά μεταφέρθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα χωρίς να έχουν τραυματιστεί, καθώς ο άνδρας πυροβόλησε τρεις φορές εκτός πολυκατοικίας και δύο φορές στο κλιμακοστάσιο.

Το ιστορικό νωρίς το απόγευμα 

Συνελήφθη ο άνδρας που σκόρπισε τον τρόμο στην περιοχή του Φοίνικα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς εισέβαλε σε πολυκατοικία, ανέβηκε στον τέταρτο όροφο, πυροβολώντας μπροστά στα παιδιά του. Στη συνέχεια προκάλεσε τροχαίο στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ που έσπευσαν στο σημείο, αφού διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει τραυματισμός ξεκίνησαν να συλλέγουν μαρτυρίες. Μία από αυτές ήταν κομβικής σημασίας, αφού τους περιέγραψε τον τύπο του οχήματος καθώς και τον αριθμό πινακίδας που έφερε.

Πώς έγινε η σύλληψη του δράστη

Δεύτερη σημαντική μαρτυρία ήταν αυτή που περιέγραφε ότι ο δράστης ενεπλάκη σε τροχαίο στην αρχή του Περιφερειακού. Οι αστυνομικοί γνώριζαν πλέον ότι άνδρας, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση αμοκ κινούνταν στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς τα δυτικά.

Τελικά εντόπισαν το αυτοκίνητο του και τον ίδιο σε παράδρομο κοντά στο ΤΙΤΑΝ και του πέρασαν χειροπέδες. Εντόπισαν και το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε.

Ασύλληπτο σκηνικό τρόμου εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του Φοίνικα στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Άνδρας έσπασε την πόρτα πολυκατοικίας και ανέβηκε μέχρι το διαμέρισμα όπου βρισκονταν τα παιδιά του. Σε κατάσταση αμόκ κι ενώ ανέβαινε στον τέταρτο όροφο πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές, ενώ στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο.

Τα πρώτα στοιχεία 

Σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς έλαβε χώρα πριν από λίγο στην περιοχή του Φοίνικα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία, άνδρας, πυροβόλησε πολλές φορές στον αέρα αλλά και μέσα σε πολυκατοικία, στην οποία εισέβαλλε βίαια, σπάζοντας την είσοδο.

Στη συνέχεια ανέβηκε μέχρι το διαμέρισμα όπου βρισκόταν τα παιδιά του. Σύμφωνα με το thestival.gr, σε κατάσταση αμόκ και ενώ ανέβαινε στον τέταρτο όροφο πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές. Τρεις εκτός πολυκατοικίας και δύο στο κλιμακοστάσιο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πάνοπλοι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ, με τον δράστη να επιχειρεί να διαφύγει.

Τα τρία ανήλικα παιδιά του μεταφέρθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα χωρίς να έχουν τραυματιστεί, ενώ η γυναίκα του βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς σήμερα γέννησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, εντός του διαμερίσματος βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και χασίς. Ο δράστης ο οποίος διέφυγε με Ι.Χ. προκάλεσε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και τροχαίο.

Πιο συγκεκριμένα στην προσπάθεια του να διαφύγει, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε γυναίκα στην αρχή της Περιφερειακής Οδού κοντά σε σούπερ μάρκετ.

Τα τρία ανήλικα παιδιά του ενόπλου μεταφέρθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα χωρίς να έχουν τραυματιστεί, ενώ το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η γυναίκα του βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς σήμερα γέννησε.