Συγκλονισμένο είναι το Ηράκλειο της Κρήτης από τη φρίκη που ζούσε ένα ανήλικο παιδί στα χέρια ενός 66χρονου λυράρη πολύ γνωστού στο νησί την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με το Mega, οι Αρχές έφτασαν και σε δεύτερο εμπλεκόμενο στην υπόθεση, έναν 46χρονο ουρολόγο του νοσοκομείου Ηρακλείου, μετά τις καταθέσεις που έδωσε το παιδί. Σε αυτές, έχει δηλώσει ακριβώς το μέρος και την ώρα του ραντεβού του με τον 46χρονο, ενώ έχει μιλήσει με λεπτομέρειες και για τον ρουχισμό του, τα αξεσουάρ που φορούσε αλλά και το αυτοκίνητο του γιατρού.

Μέσω του αυτοκινήτου, οι Αρχές οδηγήθηκαν στον 46χρονο, καθώς πρόκειται για σπάνια μάρκα η οποία δεν κυκλοφορεί στην περιοχή. Μετά από έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, βρήκαν το αυτοκίνητο που έμοιαζε στην περιγραφή του παιδιού από κάμερες ασφαλείας και, μέσω ταυτοποίησης των πινακίδων, οδηγήθηκαν στον γιατρό.

Κρήτη: Αναζητούνται ακόμη δύο άνδρες

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο γιατρός φαίνεται να παραδέχτηκε πως συναντήθηκε με το παιδί αλλά υποστήριξε πως μόλις κατάλαβε πως ήταν ανήλικος, έφυγε. Το παιδί είπε πως ο λόγος που έφυγαν ήταν επειδή δεν μπορούσε να μείνει άλλο λόγω χρόνου.

Για τις Αρχές είναι σημαντικό να ταυτοποιηθούν και άλλοι δύο άνδρες, οι οποίοι φαίνεται να κακοποίησαν το παιδί αλλά και οι 29 χρήστες πλατφόρμες, στους οποίους έχει σταλεί πορνογραφικό υλικό του παιδιού.

Διαβάστε ακόμη: