Με τέτοια γυναίκα και τέτοιο κορμί ποιός δεν θα ήθελε να γυμναστεί! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάντως το… απολαμβάνει και ανεβάζει φωτογραφίες στα social media της εκρηκτικής συντρόφου του Τζεορτζίνα Ροντρίγκες.

Όπως είναι γνωστό ο Πορτογάλος σούπερ σταρ διαθέτει στο σπίτι του στο Τορίνο ιδιωτικό γυμναστήριο, στο οποίο φροντίζει να περνά πολύ χρόνο επιδιώκοντας συνεχώς να εξελίσσει το εξωπραγματικό σώμα του. Παρέα του η σύντροφός του, Τζεορτζίνα Ροντρίγκες.

 

Η καλλονή από την Αργεντινή προσπαθεί να μην χάνει προπόνηση του συντρόφου της. Τις περισσότερες φορές μάλιστα κάνουν μαζί τις ασκήσεις ενθαρρύνοντας ο ένας τον άλλον. Η παρακάτω εικόνα βέβαια μιλάει από μόνη της. Η Τζεορτζίνα έχει φτιάξει το τέλειο σώμα, μια εικόνα που ζαλίζει.

To καλλίγραμμο μοντέλο έχει τις τέλειες αναλογίες. Αυτές φροντίζει να επιδεικνύει τόσο με τις φωτογραφήσεις της όσο και σε κάθε της πόζα στον φακό που στήνει η ίδια και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το πρωί της Δευτέρας ο Πορτογάλος αστέρας ανέβασε φωτογραφία με τους δυο τους στο γυμναστήριο. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Σε αυτήν δύσκολα θα κοιτάξεις κανείς τον Ρονάλντο. Τα βλέμματα αυτομάτως και απόλυτα δικαιολογημένη πέφτουν στα… δυνατά σημεία της Τζεορτζίνα.

 

Η Λατίνα καλλονή παράλληλα με τον ρόλο της συντρόφου του Πορτογάλου αστέρα πραγματοποιεί τη δική της καριέρα στον χώρο της μόδας. Το προσωπικό της Instagram ανά τακτά χρονικά διαστήματα εμπλουτίζεται από φωτογραφίες με ρούχα γνωστών σχεδιαστών αλλά και δικά της. Τελευταία η Τζεορτζίνα λανσάρει δικά της μαγιό και όπως είναι λογικό τα προωθεί φορώντας τα η ίδια.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.