Ποικίλα σχόλια στα social media προκάλεσε η τελευταία ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Instagram.

O άνθρωπος με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram στον πλανήτη Γη φωτογραφήθηκε μαζί με τον μεγάλο γιο του μετά το γυμναστήριο και ανέβασε τη φωτογραφία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ο 39χρονος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, που βγάζει το παντεσπάνι του στη Σαουδική Αραβία και στην Αλ Νασρ, δείχνει το τέλεια γυμνασμένο σώμα του με τους… αμέτρητους κοιλιακούς.

Λατρεύει να δείχνει τους κοιλιακούς του στον κόσμο ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά φαίνεται πως το ίδιο κάνει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ. 

Ο πρωτόκοτος γιος του Κριστιάνο όπως παρατηρούν οι χρήστες των social media αν και μόλις 14 ετών έχει φτιάξει ήδη τους κοιλιακούς του και ήδη έχει αρχίσει το μέτρημα τους από τους ακολούθους του CR-7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FTBL (@ftbl)

O μικρός που ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά και …. λιώνει στα γυμναστήρια πριν παίξει ποδόσφαιρο. Έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Γιουβέντους και τώρα είναι στην Αλ Νασρ.

Οι χρήστες όμως δεν παρατήρησαν μόνο τους κοιλιακούς του πατέρα και του υιού αλλά τα βαμμένα νύχια του 39χρονου. Τα έχει βάψει με μαύρο βερνίκι και δεν είναι η πρώτη φορά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Francis Ngannou (@francisngannou)

ο ξεκίνησε το 2010, όπου εμφανίστηκε με βαμμένα νύχια στη Νέα Υόρκη, και το συνεχίζει μέχρι σήμερα. Η εξήγηση που έχει δοθεί για αυτή την κίνηση του είναι απλή.

ρον

Ακολουθεί το παράδειγμα του Μάικ Τάισον και άλλων αθλητών του MMA, όπου βάφουν τα νύχια τους ή τα καλύπτουν με μαύρες ταινίες, προκειμένου να αποφύγουν την ανάπτυξη μυκήτων από τον ιδρώτα. Ακόμη βοηθά να μην σπάνε τα νύχια.

Διαβάστε ακόμη: