Έτοιμος να κατακτήσει και τον κόσμο του YouTube είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

O 39χρονος στράικερ που βγάζει το παντεσπάνι του στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ δημιούργησε το δικό του κανάλι στο ΥουTube! Το κανάλι UR του Ρονάλντο στο YouTube διαθέτει το δικό του λογότυπο με την υπογραφή – με το UR να μοιάζει με τα αρχικά του CR!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει φτάσει ήδη τους 2,2 εκατ. συνδρομητές στο κανάλι του.  Έφτασε μάλιστα τους 1 εκατομμύριο συνδρομητές σε χρόνο ρεκόρ: 1 ώρα και 29 λεπτά. Οι 100.000 συνδρομητές γράφτηκαν σε 22′!

«Η αναμονή έληξε. Το κανάλι μου στο YouTube είναι επιτέλους εδώ. Κάντε συνδρομή και ακολουθήστε με σε αυτό το νέο ταξίδι», έγραψε ο Κριστιάνο στα social media.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν στο μυαλό μου εδώ και πολύ καιρό αλλά επιτέλους έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε πραγματικότητα» είπε ο CR 7 ο οποίος θυμίζουμε έχει 636 εκατ. followers στο Instagram, τους περισσότερους από κάθε άλλον στον πλανήτη.

Διαφήμισε ο ίδιος το κανάλι του και λέει στο σποτ: «Σου έχω μια μεγάλη έκπληξη, το νέο κανάλι στο YouTube».


Στη συνέχεια δείχνει κάποια στιγμιότυπα από βίντεο με τον Ρονάλντο να παίζει παιχνίδια με την σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ αλλά και φάσεις από την σπουδαία καριέρα του.

Στο κανάλι έχουν ανέβει ήδη αρκετά βίντεο με θέματα «Έτσι διαχειρίζομαι την πίεση», «Ναδάλ ή Τζόκοβιτς, Τζόρνταν ή Κάρι» και με πρωτογενές υλικό από παιχνίδια του με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.