Η Μπαρτσελόνα, στη μετά Μέσι εποχή, στο πρώτο γερό ματς διασύρθηκε. Η απουσία του Αργεντινού σούπερ σταρ ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Δεν είναι κι εύκολο να χτίσεις μια ομάδα που τόσα χρόνια ήταν φτιαγμένη γύρω από τον Μέσι.

Ο Κούμαν δεν έχει καταφέρει να φέρει αγωνιστική ισορροπία στην Μπαρτσελόνα και, μοιραία, κόντρα στη μια τόσο καλή ομάδα όπως η Μπάγερν διασύρθηκε…

Μετά το τέλος του ματς κόντρα στους Βαυαρούς, ο κόουτς των Μπλαουγκράνα… είχε αρκετά νεύρα. Ο Ολλανδός τεχνικός υποστήριξε πως αυτό το ρόστερ έχει και αυτό… πρέπει να χρησιμοποιεί. Έτσι έριξε μια σπόντα για τις μεταγραφικές κινήσεις που… δεν έγιναν.

Στην συνέχεια άλλαξε… τροπάριο και φρόντισε να δημιουργήσει καλές εντυπώσεις τονίζοντας πως μπορεί τώρα η Μπάρτσα να μην βγάζει μάτια, ωστόσο σε… 2-3 χρόνια θα πρωταγωνιστεί ξανά!

Σίγουρα, όμως αυτό που ενδιαφέρει τους πάντες στον σύλλογο είναι το παρόν…

«Τι να κάνω με το σύστημα; Είχαμε τρεις επιθετικούς διαθέσιμους. Φυσικά και θα θέλαμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. αλλά αυτούς έχω, αυτούς έχω. Έχουμε παιδιά που είναι 18-20 ετών και έχουν τεράστιο ταλέντο, αλλά έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με άλλους», ανέφερε.

«Δεν μου άρεσε καθόλου που οι οπαδοί μας γιούχαραν τον Σέρτζι Ρομπέρτο, δεν το αξίζει και δεν πρέπει να γίνει ξανά», τόνισε.

«Δεν θέλω να πω τίποτα για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα στο ματς κόντρα στην Μπάγερν. Αυτή είναι η ομάδα μας και στηριζόμαστε σε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Σε δύο τρία χρόνια όμως θα είναι πολύ καλοί όλοι τους…», είπε ο Κούμαν!