Γνωστός δημοσκόπος, του οποίου το όνομα δεν έχει κυκλοφορήσει, αποκάλυψε ότι στην Ανατολική Αττική οι μετρήσεις δείχνουν την εξής σειρά εκλογής των βουλευτών της ΝΔ: 1. Μάκης Βορίδης, 2. Γεωργία Μαρτίνου, 3. Βασίλης Οικονόμου, 4. Γιώργος Βλάχος, 5. Στέλιος Πέτσας.

Και μέχρι εδώ καλά, αλλά αυτό που δεν έχει υπολογίσει καλά ο δημοσκόπος της ιστορίας μας είναι ότι η Γεωργία Μαρτίνου κατά 99% δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια, όχι γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ηγεσία της Ν.Δ. αλλά διότι έχει πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει την πολιτική και την εκλογική της περιφέρεια και να αφοσιωθεί στον σύντροφο της και τη δημιουργία οικογένειας!

Οι πληροφορίες μας είναι αξιόπιστες και βασίζονται σε μαρτυρίες έγκυρες και διεισδυτικές! Από άτομα που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, ιδίως όσον αφορά την αποκαλούμενη καλή κοινωνία των Αθηνών και τα παραδοσιακά δεξιά τζάκια!

Τώρα να το ξανασκεφτεί το ζήτημα δεύτερη και τρίτη φορά και αποφασίσει να συνδυάσει πολιτική με οικογένεια είναι κάτι που θα φανεί, αν και η οικονομική επιφάνεια της κυρίας Μαρτίνου της δίνει την απόλυτη επαγγελματική ελευθερία να «μην κοιτάξει πίσω».

Όποτε, με αυτά τα δεδομένα έχουμε τον Μάκη Βορίδη στην πρώτη θέση, λογικό και αναμενόμενο καθώς είναι υπουργός της πρώτης γραμμής και μάλιστα με έργο, στην δεύτερη θέση τον Βασίλη Οικονόμου, επίσης λογικό καθώς είναι η αιχμή του δόρατος της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή (δεν κρύβεται στα δύσκολα – είναι καθημερινά σε όλες τις γειτονιές της περιφέρειας) και μετά θα «κονταροχτυπηθούν» ο Βλάχος με τον Πέτσα.

Ο μεν πρώτος είναι εξαφανισμένος αλλά έχει τα «συστήματα» του στη περιοχή, ο δε δεύτερος είναι προβεβλημένος αλλά για κάποιο λόγο δεν πείθει τους πολίτες της περιοχής.