Κουίζ 1

Ποιος προβεβλημένος υπουργός, παντρεμένος αλλά πάντοτε «ελεύθερο πουλί» κατά το παλαιό λαϊκό άσμα, ξανάσμιξε πρόσφατα με παλιά, μεγάλη αγάπη του, δημοσιογράφο στο επάγγελμα και με καταγωγή από τα Δυτικά Προάστεια  (για αυτό ορισμένοι κακεντρεχείς την αποκαλούν «λαϊκάντζα»);

Προφανώς η επανασύνδεση έγινε για λόγους σωματικής και ψυχικής υγείας και των δύο τους.

Ταπεινή πρόβλεψη: η επανασύνδεση δεν θα διαρκέσει πολύ, έχουν αμφότεροι άλλες ….υποχρεώσεις συναισθηματικού χαρακτήρα.

Άλλωστε η καλλίπυγος δημοσιογράφος ούτε με την πρόσκαιρη επανασύνδεση έπαψε να βλέπει, προφανώς φιλικά, ηλικιωμένο αλλά προκλητικώς νεάζοντα μάνατζερ (σ.σ. έχει παρέμβει πολλαπλώς η επιστήμη για αυτό δείχνει νεότερος, να εξηγούμαστε….).

Θα  διαψεύσω πάντως τις φήμες  ότι ο δυναμικός υπουργός είχε συνάψει ποτέ σχέση με ανερχόμενη λαϊκή τραγουδίστρια που εορτάζει την ονομαστική της εορτή περί τα τέλη Νοεμβρίου.

Είχε δημιουργηθεί μεγάλη παρεξήγηση επειδή μεσαίος επιχειρηματίας σκαφών αναψυχής που φέρει  το ίδιο επώνυμο με τον υπουργό (σύνηθες επώνυμο άλλωστε) ξόδευε τα πανέρια με τα λουλούδια κατά ντουζίνες στα πόδια της πανέμορφης  πλην ατάλαντης αοιδού όλο το χειμώνα.

Ο δυναμικός υπουργός είχε συνάψει παλαιότερα σχέση με άλλη ατάλαντη και βραχύσωμη αοιδό, φημισμένη όμως για τις γενικότερες επιδόσεις της.

Η ατάλαντη είχε επαναλάβει σε φίλη της, παλαιά ιστορική ρήση της συναδέλφου της (εντάξει λέμε και καμιά εξυπνάδα για να περνάει η ώρα…) Madonna που είχε πεί, η ασεβής αμερικανίδα: ‘όταν γονατίζω δεν το κάνω για να προσκυνήσω την Παναγιά της Λούρδης…’

Αυτή, η ….συνάδελφος της Madonna  εορτάζει προς το τέλος του έτους….

Κουίζ 2

O Yπουργός-Τροχονόμος…

Ποιόν υπουργό κρίσιμου (πολύ κρίσιμου τώρα το καλοκαίρι λόγω καταναλώσεων) Υπουργείου, δυο συνάδελφοί του, τον αποκαλούν …«τροχονόμο επειδή τα αφήνει όλα να περνάνε…»;

Οι δυο υπουργοί που ασκούν την κριτική λένε πως εάν είχαν οι ίδιοι το Υπουργείο του …Τροχονόμου, θα ήταν όλα καλύτερα, διότι θα είχαν βάλει στη θέση τους τους διαπλεκόμενους.

«Ενώ τώρα ο …Τροχονόμος έχει χάσει τη μπάλα, έχει κλειστεί στο γραφείο του και κάνει μόνος του υπολογισμούς…» προσθέτουν.

Ο ένας που κριτικάρει, έχει παραγωγικό χαρτοφυλάκιο και μπαινοβγαίνει στην κυβέρνηση, ο άλλος, έχει  σήμερα σημαντικό κοινωνικό υπουργείο και συμμετέχει ανελλιπώς από το 2019 στο υπουργικό σχήμα.

Διαβάστε ακόμη: