Κουίζ 1: Μαθαίνω από καλά πληροφορημένες πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω τα επιχειρηματικά δρώμενα, ότι η Διοίκηση της Lamda, φέρεται να έχει προσεγγίσει τον πασίγνωστο εφοπλιστή Δ. Διαμαντίδη, ο οποίος ως γνωστόν επενδύει στο real estate στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και ήδη έχει αποκτήσει τα 11 από τα 13 οικόπεδα – φιλέτα του Αστέρα Βουλιαγμένης, προκειμένου να επενδύσει – αποκτήσει όλο το κτίριο γραφείων, που αρχικά προοριζόταν για την Τρ. Πειραιώς και την Eurobank που στη συνέχεια όμως μετέβαλαν την άποψη τους και δεν προχώρησαν στην υλοποίηση του σχεδίου μεταφοράς της Διοίκησης και των κεντρικών τους υπηρεσιών στο Ελληνικό!

Είναι προφανές πως στην Lamda υπάρχει μια δραστηριοποίηση εξεύρεσης αγοραστών – επενδυτών τόσο για τους εμπορικούς χώρους όσο και για τα νέα διαμερίσματα με θέα στον Πύργο!

Το ζήτημα που υφίσταται την ώρα τούτη είναι πως δεν υπάρχουν ενεργοί ξένοι επενδυτές παρά μόνον Έλληνες!

Κουίζ 2: Ποιος ψευτοπαράγοντας του Τύπου και της Επικοινωνίας, γνωστός παραμυθάς, πουλάει νταραβέρι, υποσχέσεις και εξυπηρετήσεις ακόμη και σε εν ενεργεία υπουργούς, παριστάνοντας τον καθημερινό συνομιλητή του πρωθυπουργού, κάτι φυσικά που συμβαίνει μόνο στον ύπνο του; Τον πήρανε χαμπάρι και γελάνε πίσω από την πλάτη του! Όμως αυτός τα έχει κονομήσει …

Διαβάστε ακόμη: