Το πρόγραμμα Επιδότησης Ηλεκτρικών Συσκευών «Ανακυκλώνω – αλλάζω συσκευή» ξεκινάει και η Κωτσόβολος, Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα της αγοράς, όπου ακολουθώντας «πράσινες» πρακτικές που εξοικονομούν ενέργεια και προστατεύουν το περιβάλλον, παράλληλα κερδίζουμε σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής ενεργειακής κλάσης, ενώ μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο site, μπορούν να βρουν χρήσιμες συμβουλές για το πρόγραμμα, αλλά και ενημέρωση τόσο για τις συσκευές, όσο και για κάθε ενεργειακό ζήτημα και τα οφέλη τους.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι η Κωτσόβολος διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο πιστοποιημένων ψυκτικών για εγκατάσταση κλιματιστικών με πανελλαδική κάλυψη.

Επίσης γίνεται αναφορά στο ευέλικτο «Πλάνο Δόσεων» της Κωτσόβολος, και μέσω μίας εύκολης και άμεσης διαδικασίας, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα αν το επιθυμούν, να αποκτήσουν προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

 

Η Κωτσόβολος είναι ο Νο 1 Ανακυκλωτής retailer συσκευών. Το 2021 σύλλεξε και ανακύκλωσε περισσότερα από 9 εκατομμύρια κιλά συσκευών, ενώ συνολικά έχει ανακυκλώσει πάνω από 40 εκατ. κιλά συσκευών.