«Χιονοστιβάδα» με απρόβλεπτο ντόμινο εξελίξεων έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική παρενόχληση. Έκτοτε πολλές γυναίκες, στην πλειοψηφία, αλλά και κάποιοι άνδρες, έχουν καταγγείλει σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση στο χώρο της δουλειάς τους. Αυτήν τη φορά «στο στόχατρο» είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Σπυρόπουλος, από τις Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά.

Κώστας Σπυρόπουλος: Τον καταγγέλουν για σεξουαλική παρενόχληση

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Χωρίς ίχνος make up η Τζένη Μπότση -Μάς δείχνει τις πιπεριές που καλλιέργησε στον κήπο της | BOVARY

Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν. @aggelikilampri_official @loukia_m κορίτσια σας αγαπώ!!», γράφει στην ανάρτησή της η Τζένη Μπότση την οποία «συνυπογράφουν» και οι ηθοποιοί Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά.

Στο πλευρό τους Καπουτζίδης και Σεργουλόπουλος

Κάτω από τις αναρτήσεις των ηθοποιών με την καταγγελία, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος συγκλονίζουν με αυτά που γράφουν.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει τα εξής, απευθυνόμενος στην Αγγελική Λάμπρη:

Τέλος από το «The Voice» ο Γιώργος Καπουτζίδης -Οι λόγοι της αποχώρησής του | ΖΩΗ | iefimerida.gr

«Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη. Θα είμαι δίπλα σου και τώρα και για όσο χρειαστεί μέχρι να πάρεις τη δικαίωση που σου αξίζει! Μέχρι να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος! Σ’ αγαπώ, είσαι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γι’ αυτό»!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος γράφει τα εξής κάτω από τη δημοσίευση της Τζένης Μπότση:

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε την ηλικία του και την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει

«Από τότε που μου το είπες για πρώτη φορά έβλεπα στο βλέμμα σου πάντα αυτή τη σκιά. Από σήμερα τα μάτια σου θα λάμπουν για πάντα χωρίς το φόβο που τόσα χρόνια έκρυβες, όπως μπορούσες. Σ’ αγαπώ και εύχομαι η κόρη σου να είναι ατρόμητη σε όλη της τη ζωή γιατί απλά η μητέρα της έπαψε να φοβάται.

Η τόλμη σας είναι ιστορική. Είμαστε στο πλευρό σας και στηρίζουμε την απόφαση σας. Κάνετε ένα μεγάλο βήμα που θα μας πάει όλους μπροστά».

Διαβάστε επίσης για την καταγγελία ενάντια στον Μάρκο Σεφρλή από τον ηθοποιό, Γιώργο Λαμπάτο:

https://radar.gr/article/67183/giorgos-lampatos-o-markos-seferlis-me-varage-pano-sti-skini