Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, εμπνευστής και ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», είχε παίξει 600.000 ευρώ στα τυχερά παιχνίδια μέσα σε τρία χρόνια.

Την υπόθεση του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος», Κώστα Πολυχρονόπουλου, επανέφερε με εκτενές ρεπορτάζ το «Βήμα της Κυριακής». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε 270.000 πονταρίσματα ηλεκτρονικού τζόγου, μέσα σε τρία χρόνια, είχε προχωρήσει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΛΑΣ.

Κώστας Πολυχρονόπουλος: Σπατάλησε 600.000 ευρώ σε τρία χρόνια

Επιπλέον το «Βήμα» αναφέρει πως «είχε προηγηθεί η αρχική έρευνα της Αρχής για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από την οποία είχε προκύψει ότι ο κ. Πολυχρονόπουλος, ο οποίος ελάμβανε μεγάλες δωρεές για να προσφέρει φαγητό σε απόρους, ξόδευε υπέρογκα ποσά σε εταιρείες διαδικτυακών παιχνιδιών».

Και συνεχίζει το άρθρο του Βασίλη Λαμπρόπουλου: «Η έρευνα της ΕΛΑΣ έρχεται έτσι, ώστε να επιβεβαιώσει τα παραπάνω ευρήματα της Αρχής και να διαπιστώσει ότι τα χρήματά που ξόδεψε σε τυχερά παιχνίδια ο Κώστας Πολυχρονόπουλος ανέρχονται την 3ετία 2020-2022, σε 600.000 ευρώ, με την ενασχόλησή του με κουλοχέρηδες να αποτελεί καθημερινή συνήθεια».

Πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος έχουν κληθεί να δώσουν έγγραφες καταθέσεις.

Διαβάστε ακόμη