O Κώστας Μαρτάκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και αναφέρθηκε στην περίοδο που διάλεξε να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να ασχοληθεί με τον χώρο της τηλεόρασης.

Ο τραγουδιστής εξήγησε αρχικά, τους λόγους που αποτραβήχτηκε από τα φώτα.

«Ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα από όλα για να επαναπροσδιοριστώ. Ένιωσα την ανάγκη να κάνω ένα βήμα πίσω και να δω τα πράγματα πιο καθαρά. Αξιολόγησα λίγο την πορεία μου κι ήθελα να ξεκουραστώ. Για εμένα, αν δεν είσαι ψυχικά καλά, καλό είναι να κάνεις μια αποχή σαν αυτή που θα έκανα εγώ. Δεν χάνεσαι, δεν σταματάει να σε αγαπάει ο χώρος, ούτε θα σε πετάξει εκτός. Δεν διαγράφεται η πορεία σου. Όπως είπε και η φίλη μου, Νατάσα Θεοδωρίδου “όποιος δεν ξέρει ποιος είσαι, να γράψει στο Google “Κώστας Μαρτάκης” να δει”. Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε αν την προτιμά από το τραγούδι. «Την αγαπώ πολύ την τηλεόραση. Έτσι κι αλλιώς και η καριέρα μου ξεκίνησε από το Dream Show το 2006. Θεωρώ τον εαυτό μου αρχικά καλλιτέχνη και στη συνέχεια ένα καλοφτιαγμένο και καλοκουρδισμένο “τηλεοπτικό προϊόν”», δήλωσε.

«Έχω βρεθεί δίπλα σε ανθρώπους πολύ σημαντικούς και σπουδαίους στον χώρο. Στην αρχή της καριέρας μου συχνά πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ας πούμε, και με συμβούλευε. Πριν από τον μουσικό διαγωνισμός δεν είχα καμία σχέση με το θέαμα, έπαιζα μπάσκετ, αργότερα έκανα μόντελινγκ για να έχω τα δικά μου χρήματα και αμέσως μετά το σόου έπεσα στα βαθιά με τον Ηλία Ψινάκη», συμπλήρωσε στο τέλος.

Διαβάστε ακόμη: