Ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Δόξας συνελήφθη πριν από λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη, κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday, ο Κώστας Δόξας συνελήφθη για παραβίαση δικαστικής απόφασης, καθώς -όπως προβλέπεται – την πρώτη μήνα έπρεπε να καταβάλει το σύνολο της διατροφής, κάτι που μέχρι και χθες δεν είχε φροντίσει να τακτοποιήσει.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος και η εν διαστάσει σύζυγός του είχαν βρεθεί ξανά στο δικαστήριο τον Νοέμβριο για τον επαναπροσδιορισμό της διατροφής που δίνει στο παιδί τους, με τον κ. Δόξα να αιτείται να μειωθεί η διατροφή του παιδιού του από τα 500 ευρώ στα 300.

Τελικά ο γνωστός τραγουδιστής δεν κατέβαλε ούτε 300 ευρώ αλλά μικρότερο ποσό με αποτέλεσμα η εν διαστάσει σύζυγός του να του καταθέσει μήνυση και ο τραγουδιστής να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η καταγγελία της πρώην συζύγου του για κακοποίηση

Υπενθυμίζεται πως πριν 1,5 χρόνο η εν διαστάσει σύζυγος του Κώστα Δόξα, Μαρία Δεληθανάση, ανέφερε για το προσωπικό της δράμα ότι «Δεν θα ήθελα να χάσω ούτε άλλη μία ημέρα από τη ζωή μου. Δεν χάρηκα ούτε τη μητρότητα. Η ενδοοικογενειακή βία είναι η ρίζα του κακού».

Νέος άνθρωπος, φιλόλογος και ιστορικός τέχνης, με έναν ρέοντα λόγο, η Μαρία Δεληθανάση δεν κρύφτηκε πίσω από τις μάσκες. Αποκάλυψε με ωμό ρεαλισμό το πώς από το 2016 ο σύζυγός της την κακοποιούσε, σωματικά και λεκτικά. Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές και η βία που, όπως καταγγέλλει, ασκούσε ο Κώστας Δόξας πάνω της ξεπερνά κάθε φαντασία.

Μέσα στην κρίση του ξεπερνούσε κάθε όριο αυτοσυγκράτησης. Έβριζε, απειλούσε και έφθανε στο σημείο ακόμα και να χτυπήσει την ίδια τη μάνα του παιδιού του.

Η κυρία Δεληθανάση δέχθηκε να μιλήσει  και αναλαμβάνοντας την ευθύνη των καταγγελιών της κατά του συζύγου της Κώστα Δόξα.

Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο τον Απρίλιο του 2020 με τον τραγουδιστή να βγαίνει, για ακόμα μια φορά, εκτός εαυτού επειδή η σύζυγός του… τόλμησε να τον ρωτήσει με ποια συνομιλούσε στο τηλέφωνο.