Βρέφος, μόλις ενός έτους, μεταφέρθηκε νεκρό λίγο πριν τις 8 χθες το βράδυ στο νοσοκομείο της Κω, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε σφυγμό και δεν ανέπνεε.

Οι γιατροί παρά τις προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να επαναφέρουν στην ζωή το κοριτσάκι. Στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι στο αναπνευστικό σύστημα του βρέφους υπήρχαν τροφές με αποτέλεσμα τη μη ροή οξυγόνου. Επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έφερε εκδορές, εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του αλλά και σημάδια που παρέπεμπαν σε πιθανή σεξουαλική κακοποίηση.

Φως στο τι ακριβώς έχει συμβεί αναμένεται από την ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει στην Ρόδο το επόμενο χρονικό διάστημα

Οι γονείς που κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στην αστυνομία και κρατούνται έως αυτή την ώρα, φέρονται να έχουν πει ότι τα τραύματα που έφερε το βρέφος προέρχονταν από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδερφό της, ηλικίας δύο ετών, ή από κάποια ατυχήματα, ενώ δήλωσαν άγνοια σχετικά με τα ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης. Η αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από 10 άτομα ενώ ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας.

Διαβάστε ακόμη: