Deal done! Η χρηματιστηριακή συμφωνία για την οποία σας είχαμε προϊδεάσει επετεύχθη! Ο κορυφαίος επιχειρηματίας «μπήκε δυνατά» στην προβεβλημένη και ραγδαία ανερχόμενη εισηγμένη, μια κίνηση με «παρόν και μέλλον» καθώς σε μεγάλο βαθμό διαφοροποιούνται πλέον συσχετισμοί και ισορροπίες σε έναν δυναμικό τομέα της οικονομίας ενώ πιθανόν επέρχονται ανατροπές στο status quo του κλάδου και της επιχειρηματικής ζωής του τόπου!

Επί του προκειμένου λοιπόν: Επειδή εσχάτως πολλά λέγονται και γράφονται σχετικά με ένα deal υψηλού επιπέδου, αλλά και επειδή το Radar πρώτο και μόνο αποκάλυψε σε ανύποπτη χρονική στιγμή μέσα από δημοσίευμα – προαναγγελία (και μάλιστα δυο φορές) ότι επίκειται μια επιχειρηματική συμφωνία που θα προκαλέσει αίσθηση, σας ενημερώνουμε:

Κορυφαίος επιχειρηματίας της χώρας φέρεται όχι μόνο να έχει συμφωνήσει να συμμετάσχει στο μετοχικό σχήμα πολύ μεγάλης και ραγδαία αναπτυσσόμενης εισηγμένης εταιρίας, σε κλάδο αιχμής για την οικονομία, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας και του ενδιαφέροντος κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και να προχώρησε ήδη στην απόκτηση πακέτου μετοχών από την περασμένη εβδομάδα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω κορυφαίος επιχειρηματίας, με πλήθος δραστηριοτήτων σε ξηρά και θάλασσα, φέρεται να έχει τοποθετηθεί και σε άλλη εισηγμένη, που είναι στην δημοσιότητα την ώρα τούτη για ειδικούς λόγους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο εισηγμένες επιχειρήσεις, κατά το παρελθόν (όχι και τόσο παλαιό) σχετίζονταν μεταξύ τους με «συγγενική σχέση»!

Διαβάστε ακόμη: